Traže se 3 osobe za putovanje u Rumunjsku – Erasmus + projekt


Pozivamo sve zainteresirane na razmjenu mladih (Youth Exchange) između 18-30 godina starosti pod pokroviteljstvom Erasmus + programa za 3 sudionika iz Hrvatske. Projekti su namijenjeni isključivo mladima koji su motivirani iz Europske unije, koji žele naučiti nešto novo i steći znanja iz drugih kultura.

Tema razmjene je “Emotions to Action”, datumi održavanja su od 1. do 11. travnja. Važno je napomenuti kako su u potpunosti financirani i pokriveni smještaj, tri obroka dnevno, kao i putni troškovi u visini do 275 eura. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sljedećeg obrasca, na kojem je ujedno i infopack sa svim detaljima oko projekta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDqqetKtybpt5SGKv80ybGyDEtP_2SwrSA0HrNQmn35Ku7dg/viewform

Lokacija održavanja projekta je Sinaia, jedan od najljepših malih gradova u Rumunjskoj, na ulasku u Transilvaniju, a podno planine Bucegi koja nosi titulu nacionalnog parka. Sinaia je ujedno i grad u kojem se nalazi dvorac Peles, jedan od najljepših dvoraca u Rumunjskoj, tako da slobodno vrijeme tijekom projekta možete iskoristiti za posjete ovim turističkim biserima Rumunjske.