tipTravel magazine – za strastvene putnike


Upoznajemo vas sa prvim hrvatskim digitalnim magazinom o turizmu i putovanjima.

Tip TraveltipTravel magazine je prvi hrvatski digitalni magazin o turizmu i putovanjima koji svaka dva mjeseca ljubiteljima putovanja donosi autorske reportaže o hrvatskim i svjetskim destinacijama, ideje za vikend izlete i city break-ove. U magazinu je moguće pronaći i niz korisnih savjeta i preporuka “iz prve ruke” vezanih uz putovanja te najave događanja i manifestacija u hrvatskim destinacijama. Tu je i niz vijesti i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta, a u svakom broju ćete pronaći i intervjue s putopiscima, glazbenicima i predstavnicima turističkog sektora.

Magazin predstavlja i vrijednu UNESCO-ovu baštinu, donosi gourmet priče iz raznih hrvatskih regija, predstavlja udruge putnika i strastvene zaljubljenike u putovanja… U svakom broju, u suradnji s partnerima, čitateljima daruje i ulaznice za razne koncerte, festivale i predstave po Hrvatskoj, kao i zanimljive knjige i vodiče za jednostavnije snalaženje po raznim svjetskim destinacijama.

Tip TraveltipTravel magazine izlazi u hrvatskom i engleskom izdanju te je besplatan za sve čitatelje. Nalazi se na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com te na iOS Newsstand aplikaciji, svojevrsnom kiosku za digitalna izdanja, s kojeg je dosad preuzet iz 88 zemalja svijeta.

Putem aplikacije je svim korisnicima iPad, iPhone i iPod touch uređaja omogućeno besplatno preuzimanje magazina na oba jezika, dodatna interaktivnost te još kvalitetniji doživljaj čitanja. Aplikaciju je moguće preuzeti u AppStore-u, dovoljno je upisati “tiptravel”. Poveznice na magazin, koji je sa svojim šestim izdanjem (za lipanj/srpanj 2014. godine) obilježio i prvu godišnjicu, je moguće pronaći i na www.tiptravelmagazine.com