Tajlandska avantura by Layz na RTLPlayu


Najpoznatiji hrvatski youtuber LayZ i travel bloger Kristijan Iličić odvažili su se na put u  egzotični Tajland, a njihove lude dogodovštine možete pogledati u specijalu „LayZ Offroad“ na RTLplayu!

Kad vam netko spomene Tajland, prvo što vam padne na pamet zasigurno su rajske plaže i ludi noćni život u Bangkoku, no Kristijan i LayZ će vam otkriti Tajland kakav niste mogli vidjeti niti u popularnom filmu „Mamurluk 2“.                

Ovaj dvojac posjetio tržnicu smještenu na tračnicama kojima i dalje prolaze vlakovi! Kako je to moguće, pogledajte u njihovom vlogu na RTLplayu.

Hranili su se žoharima, žabama i škorpionima.

Posjetili su utočište slonova u Chiang Maiu i zaljubili se u ta predivna bića, a provozali su se i tzv. „Floating Marketom“, gdje se cijela trgovina odvija na vodi.

Pokazat će nam i kako se popularni Khao San Road transformira iz dnevnog života u kaotični noćni centar Bangkoka. A u petak, 12.travnja ekskluzivno na RTLplayu objavljujemo novi, nikad objavljeni vlog LayZ Offroad s tajlandskih plaža!

Kristijan i LayZ maksimalno su se potrudili što bolje dočarati vam svoje doživljaje s drugog kraja svijeta, a sve što vi morate je registrirati se besplatno na RTLplay i tajlandska avantura može početi.