Južna Amerika


ŽELIŠ LI SA MNOM U JUŽNU AMERIKU?

Ako voliš putovati, pomagati ljudima, imaš smisla za fotografiju i znaš baratati fotoaparatom, fizički se osjećaš sposobnim, savjestan si i obziran te imaš vremena putovati dva do tri mjeseca, onda je ovo što nudim svakako za tebe pa čitaj dalje! 🙂

Kako bih ti objasnio o čemu se radi, za početak prvo nešto o meni!

Zovem se Slaven, imam 37 godina i prije 14 godina nesretnim sam skokom u more slomio vrat te ostao trajno oduzet od prsa na niže. No, usprkos svemu, to me nije spriječilo da živim ispunjen život. Vozim posebno prilagođen bicikl, volim slušati glazbu, odlaziti na koncerte i festivale te putujem svijetom o čemu pišem na svojoj stranici i blogu. Nisam baš sasvim običan putnik s invaliditetom jer na svojim putovanjima volim izazove kojim često i težim . Da ne duljim, o svemu tome možeš saznati više na mojoj stranici…

O mojoj ozljedi:

Dijagnoza je tetraplegija (točnije – tetraparaza) što ukratko znači da koristim kolica da ne mogu hodati i da nemam funkciju u prstima, tricepsima i desnom zglobu. Mogu sam jesti, obavljati sve na računalu, prati zube i još neke ostale „male“ stvari. Drugim riječima, u potpunosti sam ovisan o drugome!

O kakvom je putovanju riječ?

Ideja je krenuti sredinom prvog mjeseca (fleksibilan sam) i putovati dva do tri mjeseca (ovisno koliko se dogovorimo) Srednjom i Južnom Amerikom! Plan ću svakako napisati svakome tko mi se javi ali garantiram dinamično i avanturama ispunjeno putovanje na kojem nas čekaju brojni izazovi i uspomene za cijeli život! Naravno, trošak smještaja, karata, transporta, hrane i ulaznica je pokriven!

Što tražim:

Kao što sam i iznad napisao, potpuno sam ovisan o drugome pa samim time i tražim asistenta / suputnika koji će na ovom putovanju biti „moje ruke i noge“. Tražim nekoga tko prije svega ovako nešto itekako želi, tko će to znati cijeniti te tko se osjeća fizički i mentalno sposoban izvesti ovakvo putovanje! Nekoga tko zna baratati fotoaparatom jer isto tako jedan od razloga putovanja je kreiranje sadržaja, tko vozi (po mogućnosti, iako nije uvjet), kome se nije problem brinuti o drugome (kateteriziranje, obavljanje wc-a i tuširanje), tko ima iskustva s putovanjima (nije uvjet), tko je izdržljiv i može pratiti intenzivan tempo!