Budimpešta


Pozdrav, studenica sam i imam 21 god, tražim suputnicu/ka (može i više njih) sličnih godina ako je moguće. Otvorena sam za ideje ali htjela bi ići u Budimpeštu negdje tjedan dana i odsjesti u hostelu ( našla sam ih par, razumnih cjena i blizu centra, čisti i uredni i da su primjereni studenskom budžetu) jer mi je cilj više istraživati grad, nego biti u hotelu ili apartmanu. Razdoblje koje sam stavila mi je poželjno ali nisam previše vremenski ogranicena. Budimpeštu sam odabrala jer sam već bila samo nisam uspjela vidjeti puno toga jer je bilo organizirano putovanje s agencijom, ali i drugi gradovi centralne Europe su mogućnost ( Prag, Beč…)
Volim planirati putovanja tako da bi definitivno to sve unaprijed detaljno isplanirala, samo da znam na koliko ljudi računati.
Iz Rijeke sam, ali ne igra mi ulogu od kuda je tko ako je željan putovanja i avanture, i ako ste slučajno iz okolice i volite ići na izlete tu u okolici također mi se slobodno javite, uvijek sam željna upoznati ljude opcenito a pogotov ako vole putovati

I slobodno mi se javite na instagram ako vam je lakše, preferiram ga prije nego mail
@novak.nina