Super vijesti za Međimurce ‘Advent u gradu Zrinskih’ će se održati!


Ove će se godine manifestacija “Advent u gradu Zrinskih” održati u razdoblju od 28. studenog do 24. prosinca 2020

Turistička zajednica grada Čakovca objavila je kako će se ove godine održati Advent u gradu Zrinskih, te poziva izlagače da se prijave.

Objavu o Adventu prenosimo u cijelosti:

– Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji dajete upravo Vi, vrijedni i dragi izlagači. 

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, “Advent u gradu Zrinskih” pravo je mjesto za vas. 

Pozivamo Vas da rezervirate svoje mjesto na manifestaciji te Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi u privitku ovog Poziva, najkasnije do 24. studenog 2020. godine.  Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na izlagaci@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca.

“Advent u gradu Zrinskih” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Foto: Stjepan Hranilović