STAR ALLIANCE PROGLAŠEN VODEĆIM ZRAKOPLOVNIM SAVEZOM NA SVIJETU


Deset članica saveza osvojilo je ukupno 25 World Travel nagrada

Star Alliance je ponovno proglašem vodećim svjetskim zrakoplovnim savezom na ovogodišnjoj dodjeli World Travel Awards.

Godišnje nagrade dodjeljuju se u više kategorija na temelju globalne ankete u kojoj su sudjelovali izvršni rukovoditelji u sektoru putovanja i turizma te predstavnici putničkih agencija. Nagrade prepoznaju izvrsnost u svim sektorima globalne turističke i putničke industrije.

Putnički salon Star Alliancea u međunarodnoj zračnoj luci u Los Angelesu (LAX) već je nagrađen kao najbolji putnički salon u Sjevernoj Americi, a jedan je od osam salona te razine u svijetu.

-Zahvalni smo na tomu što nas predstavnici putničkoga i turističkog sektora te World Travel Awards kontinuirano prepoznaju po kvaliteti – izjavio je Jeffrey Goh, izvršni direktor Star Alliancea, te dodao: – Zahvaljujem u ime stotina tisuća predanih zaposlenika naših 26 članica, koji neumorno rade na pružanju iznimnog putničkog iskustva. Naš neumorni trud u poboljšanju korisničkog iskustva vidljiv je u trajnoj prepoznatosti saveza i njegovih članica. Svi radimo punom parom i surađujemo s partnerima i stručnjacima iz industrije kako bismo ponovno povezali svijet i u cijelosti obnovili globalna putovanja.

Graham Cooke, osnivač World Travel Awards, izjavio je:  – Star Alliance i dalje postavlja mjerila u svjetskom zrakoplovstvu i presretan sam što su i struka i javnost prepoznali tu izvrsnost nagradivši ga titulom vodećega zrakoplovnog saveza za 2021. godinu. Članice Star Alliancea također su bile snažno zastupljene u našem programu za 2021. godinu, osvojivši 18 nagrada na regionalnoj razini i 7 prestižnih svjetskih nagrada. Ovakav uspjeh na pragu 2022. godine nadahnuće je za sve nas.

Niže je prikazan dio nagrađenih, a cijeli popis možete naći na:

https://www.worldtravelawards.com/

 

Aegean Airlines

Air Canada

Air India

Vodeća regionalna kompanija u Europi

Vodeći svjetski zrakoplovni brend

Vodeća azijska zrakoplovna kompanija (poslovni razred)

Air New Zealand Vodeća zrakoplovna kompanija Oceanije

Vodeći zrakoplovni brend Oceanije

Vodeći putni časopis Oceanije

ANA Vodeći zrakoplovna kompanija Azije (premium ekonomski razred)
Brussels Airlines Vodeći putnički salon u Europi– THE LOFT by Brussels Airlines
   
Ethiopian Airlines Vodeća zrakoplovna kompanija Afrike (ekonomski razred)

Vodeći zrakoplovni brend Afrike

Lufthansa

 

 

Vodeća zrakoplovna kompanija (premium ekonomski razred)

Vodeći putni časopis

Vodeća zrakoplovna kompanija Europe (ekonomski razred)

Singapore Airlines Vodeća zrakoplovna kompanija za letove u Aziju

 

Vodeća zrakoplovna kompanija Azije

Vodeća zrakoplovna kompanija Azije – ekonomski razred

Vodeći zrakoplovni brend Azije

Vodeći pružatelj zabavnih usluga tijekom leta u Aziji

TAP Air Portugal  

Vodeća zrakoplovna kompanija za letove u Afriku

Vodeća zrakoplovna kompanija za letove u Južnu Ameriku

 

 

O Star Allianceu

Udruga Star Alliance osnovana je 1997. godine kao prvi istinski globalan zrakoplovni savez, koji putnicima na međunarodnim letovima nudi dostupnost destinacija diljem svijeta, prepoznatljivost i besprijekornu uslugu. Zrakoplovne kompanije članice su: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines i United. Sveukupno, mreža Star Alliancea nudi više od 12.000 letova dnevno u gotovo 1300 zračnih luka u 197 zemalja, a priključne letove nude povezni partneri Star Alliancea Juneyao Airlines i THAI Smile Airways.