Ryanair uspostavio 10 linija iz Zadra


Ryanair, europski low cost prijevoznik, danas, 02. srpnja, uspostavio je svoju prvu post-Covid liniju za Zadar. Let iz Bruxellesa označio je početak ljetnog reda letenja Ryanaira za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija na odredištima u Austriji (Beč), Belgiji (Bruxelles), Češkoj (Prag), Njemačkoj (Berlin, Koln, Dusseldorf, Karlsruhe, Stuttgart) , Italiji (Milano) i Poljskoj (Poznan) 

 

S ukidanjem putničkih restrikcija, građani diljem Europe od danas mogu ponovno sa zadovoljstvom planirati toliko zasluženi ljetni odmor po najnižim cijenama te sa novim zdravstvenim mjerama koje uvodi Ryanair i to odmah na početku ljetnog reda letenja kako bi zaštitili svoje posade i korisnike.

Kako bismo proslavili svoj prvi post-Covid let iz Bruxellesa za Zadar, Ryanair objavljuje prigodnu rasprodaju karata za putovanja u srpnju i kolovozu, a koja se moraju bookirati do ponedjeljka, 06. srpnja u ponoć. Samo na internetskim stranicama Ryanair.com

Olga Pawlonka, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu je rekla :

Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje da su nakon gotovo 4 mjeseca obnovljeni letovi za Zadar. Naš let iz Bruxellesa za Zadar označio je početak ljetnog reda letenja 2020. za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija.   

Kako bismo proslavili prvi post-Covid let objavljujemo prigodnu rasprodaju karata. Za putovanja u srpnju i kolovozu koja se moraju bookirati do ponedjeljka 06.srpnja u ponoć.  Kako ne biste propustili ovu iznimno povoljnu priliku, požurite i posjetite www.ryanair.com I rezervirajte svoje karte”.

Josip Klišmanić, director Zračne luke Zadar je rekao:

“Iznimno smo zadovoljni povratkom Ryanairovih letova u Zračnu luku Zadar koji povezuju naš grad s turistima iz Austrije, Belgije, Češke, Njemačke, Italije i Poljske. Ova četveromjesečna obustava letova pokazala nam je važnost zračne povezanosti u Europi. Sada kada smo vidjeli što smo propustili, nadam se da će turisti iz cijele Europe doletjeti na hrvatsku obalu, potaknuti suncem i morem te naravno najnižnim cijenama krata Ryanaira.”