Ryanair ukida naknadu za promjene letova


Ryanair ukida naknadu za promjene letova za sve rezervacije u srpnju i kolovozu

 

Ryanair, europska low cost zrakoplovna tvrtka objavila je da će se odreći naknade za promjenu letova za sve kupce koji rezerviraju putovanje u srpnju i kolovozu, omogućujući im da bezbrižno rezerviraju svoje ljetne praznike u slučaju da im se planovi putovanja promjene.

Ryanair od 1. srpnja planira obaviti preko 1000 letova dnevno. Kako bi pružio što više povjerenja i fleksibilnosti, Ryanair kupcima sada nudi sljedeću mogućnost:

  • Od 10. lipnja kupci koji rezerviraju putovanje u srpnju i kolovozu moći će svoje letove bez naknade mijenjati na putovanja do 31. prosinca 2020. godine.
  • Ova promjena datuma leta odnosit će se samo na linije koji su rezervirali i putovanja moraju biti završena prije kraja 2020. godine.

Dara Brady, direktor marketinga i digitalne tehnologije Ryanair, rekao je:

“Budući da se popularne zemlje za odmor poput Italije, Portugala i Španjolske otvaraju za međunarodne turiste, spremni smo dočekati putnike od 1. srpnja, kada će Ryanair uvesti preko 1000 letova kroz cijelu našu mrežu. Našim kupcima želimo ponuditi što više samopouzdanja i fleksibilnosti, bez naknade za promjenu leta ako se promijene njihovi planovi putovanja.”