Ryanair gasi svoje stranice na 12h


Ryanair je potvrdio da će se web stranica i mobilna aplikacija onemogućiti za korištenje na 12 sati zbog nadogradnje sustava, od 18:00 u srijedu 7. studenoga, do otprilike 6:00 ujutro u četvrtak, 8. studenoga. Tijekom tog razdoblja online check-in usluga neće biti dostupna.

Ryanair je putem e-maila I SMS poruke obavijestio sve korisnike koji trebaju putovati u srijedu 7. studenoga I u četvrtak, 8. studenoga, da naprave online prijavu za svoj let u utorak, 6. studenoga, prije nego što isto bude onemogućeno zbog nadogradnje sustava. Nove rezervacije ili promjene postojećih letova neće biti moguće tijekom nadogradnje sustava. Ryanair se ispričava za neugodnosti prouzročene ovom nadogradnjom.  

 Robin Kiely iz Ryanair-a kaže:

“U sklopu našeg kontinuiranog digitalnog razvoja, zatvorit ćemo web stranicu radi njenog održavanja I nadogradnje na 12 sati, od 18:00 u srijedu 7. studenoga, do 6:00 ujutro u četvrtak, 8. studenoga. Tijekom tog razdoblja online check-in usluga neće biti dostupna.

Rezervacija letova I izmjene također neće biti dostupne tijekom tog perioda. Korisnici koji putuju u srijedu ili u četvrtak trebali bi se prijaviti za svoj let u utorak 6. suudenoga. Iskreno se ispričavamo zbog prouzročene neugodnosti zbog ove nadogradnje, koja će dodatno poboljšati Ryanair.com.”