RELAXINO slavi 2. rođendan!


Portal Relaxino wellness sport holiday slavi 2. rođendan i tim povodom pripremio je, u suradnji s partnerima, tijekom rujna, posebne ponude i akcije kako bi svima kojima je potreban, odmor učinio još bližim i dostupnijim.

Na portalu Relaxino pronađite korisne informacije o destinacijama. Saznajte koje kulturne znamenitosti posjetiti, informirajte se o sportskim sadržajima, provjerite kalendar događanja, ali i preporuke za gastro kutke.

Kada odaberete svoju destinaciju za idealan odmor, putem portala Relaxino pošaljite upit i rezervirajte boravak u željenom terminu, a uslugu platite po završetku na licu mjesta.
Partneri portala su za sve klijente koji usluge rezerviraju putem Relaxina osigurali popuste pa je „Relaxino odmor“ tijekom cijele godine isplativiji izbor!

Bogata ponuda na portalu Relaxino.com podijeljena je na sljedeće kategorije:

  • aktualne akcijske ponude, first i last minute ponude, prigodne vikend pakete ili pakete za blagdane i praznike
  • posebni paketi: romantični za dvoje, za zdravlje i ljepotu, antistresni za managere, za obitelji, prigodni paketi, agroturizmi, boutique hoteli, de luxe hoteli, aktivno-sportske ponude, ponude za umirovljenike…
  • top destinacije

Relaxino.com je namijenjen širokoj publici, odnosno svima koji žele na jednom mjestu pronaći razne informacije, ali i najkvalitetnije ponude koje nudi pojedina destinacija.

Kliknite na Relaxino.com i provjerite!