Putuj Hrvatskom i uhvati svojih 20% popusta


 FlixBus zelena mreža autobusnih linija spaja sve više destinacija unutar Hrvatske te putnicima na domaćim putovanjima osigurava prednosti zelenih autobusa. Iako se do sada FlixBusom iz Hrvatske uglavnom putovalo u druge europske zemlje, od nedavno usluga, jednostavnost, udobnost i sigurnost ovih autobusa dostupna je i za domaća putovanja.

Zelene boje od početka godine povezuju Osijek, Varaždin i Čakovec, a spojilo se 12 novih destinacija u smjeru Zadra, Splita i Slavonskog Broda.

Sve cijene i dostupne destinacije mogu se pronaći web stranici FlixBusaputem mobilne aplikacije ili na označenim prodajnim mjestima FlixBusa (turističke agencije), na autobusnim kolodvorima, na Tisku te u Hrvatskoj Pošti.

Udobnost i doživljaj putovanja

FlixBus autobusi pružaju udobnost s više prostora između sjedala kako bi do svoje krajnje destinacije putnici stigli odmorni i zadovoljni. Za pokretni ured ili samo bezbrižno surfanje na raspolaganju je besplatan Internet kako bi u svakom trenutku putnik bio online ili u mogućnosti stvarati nove sadržaje, a pametni telefoni, tableti ili drugi gadgeti istovremeno se mogu puniti pored sjedala. Osim toga, prtljaga za FlixBus putnika je besplatna (1 ručna i 1 putna torba u prtljažnom prostoru), a toalet u samom autobusu dostupan za korištenje tijekom vožnje.

Kako doći do 20% popusta za svoje sljedeće putovanje?

Na stranici koju otvarate na ovom linku, upišete svoju mail adresu i stiže vam kupon s popustom od 20%. Kupon sadrži određeni kod kojeg prilikom odabira destinacije i kupovine karte online unesete u prostor predviđen za to. Kuponi se mogu preuzeti do 30.11. ili do isteka zaliha te vrijede za sva putovanja unutar Hrvatske također do 30.11.