Putovanje u doba korone by Putoholičari – Arena Zagreb – 9.4.2022.


Ekipa, tko je za jedno putopisno druženje?

Vidimo se u subotu na Međunarodnom sajmu turizma Place2Go 9.4.2022. u Areni Zagreb u 17:00h na glavnoj pozornici. Pričamo kako je bilo putovati u vrijeme pandemije i kako je korona utjecala na naša putovanja. Bit će priče o putovanjima na Island, u Meksiko, Zanzibar, Kapadokiju, Mezopotamiju, Kapadokiju, SAD, Maltu, Cipar, Pariz, Rim, London….

Nakon predavanja u “Meet and Greet” kutku družimo se i dalje uz free pivo koje će nam omogućiti naši međimurski Lepi dečki iz pivovare – Lepi Dečki Brewery, naravno bit će tu i koja boca finog međimurskog vina 😉 Ulaz je besplatan.

Da imaš podsjetnik prijavi se ovdje –> Facebook event

Međunarodni sajam turizma – Place2go 2022.

Damjana Domanovac, idejna začetnica i direktorica PLACE2GO sajma sljedećim je riječima najavila 9. izdanje PLACE2GO sajma: „Ovogodišnji sajam je po mnogočemu specifičan. Osim što smo mi kao organizatori iznimno motivirani nakon dvije godine „zimskog sna“ na organizaciju jednog ovakvog turističkog susreta, veliki izazov nam je pripremiti ga i organizirati u vrlo kratkom, usudila bi se reći rekordno kratkom vremenu. To nam je pokazalo koliko kreativni moramo biti kako bi dosegli standarde koje smo sami prošlih godina postavili. Ali naša publika zna nagraditi trud i srčanost pa stoga očekujemo da će nas nagraditi mnogobrojnom posjetom. Posebno smo ponosni što smo uz naše drage partnere i dalje uspjeli osigurati besplatan ulaz za sve posjetitelje“ dodala je Domanovac.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma Indija okreće jednu sasvim novu stranicu u predstavljanju prema svijetu. Upravo o toj novoj Indiji nekoliko rečenica će Vam reći NJ. E. gospodin Raj Kumar Srivastava, ambasador Indije u Republici Hrvatskoj.
” Indija okreće jednu sasvim novu stranicu u predstavljanju prema svijetu. Indija nije samo Taj Mahal za kojeg svi znamo. Indija je predivna netaknuta priroda, raskošne palače, srdačni ljudi. Indija je prakticiranje yoge, otkrivanje novih okusa kroz bogatu gastronomsku ponudu od kojih čete neke moći doživjeti i ovdje na sajmu. Upravo o toj novoj Indiji nekoliko rečenica će Vam reći NJ. E. gospodin Raj Kumar Srivastava, ambasador Indije u Republici Hrvatskoj”, rekao je g. Raj Kumar Srivastava

Zrakoplovna tvrtka s jednom od najvećih svjetskih flota, Turkish Airlines, ponosni je generalni sponzor Sajma već 7 godinu. Direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku Uğur Cantimur istaknuo je sljedeće:

”Kao Turkish Airlines, želimo izraziti zadovoljstvo što ponovno sudjelujemo u ovom prestižnom događaju kao njegov glavni sponzor u proteklih 7 godina. I ovom prilikom želimo se zahvaliti svim partnerima i organizatorima. Kao što možda znate, Turkish Airlines je 1998. godine započeo svoje putovanje do Zagreba s 4 leta, a zatim je razvio kapacitet na 14 frekvencija tjedno tijekom ljeta i 10 frekvencija tjedno tijekom zimske sezone. Sada ponovno imamo 14 letova nakon dvije godine epidemije covida.

Kao zračni prijevoznik koji leti u više zemalja od bilo koje druge zrakoplovne kompanije na svijetu, Turkish Airlines čini svijet pristupačnijim za svoje putnike sa svojom mrežom koja se stalno širi i već se sastoji od više od 300 destinacija u 128 zemalja.

Svojim putnicima stalno nudimo konkurentne letove do Amerika, Dalekog istoka, Azije, Afrike i Bliskog istoka. Pozivamo ih da istraže Maldive, Mexico City, Cancun, Bali, Zanzibar, Aqabu, Hurghadu i Sharm el Sheikh, te još mnogo šarmantnih odredišta u kojima će imati mnogo nezaboravnih uspomena’‘.