Putoholičari & World Traveler putuju u Tajland – idete s nama?


Znate onaj osjećaj kad se još niste pošteno ni vratili s putovanja, a već pravite planove kamo biste sljedeće išli? 

Odluka je pala! Naša sljedeća destinacija je Tajland! Odlična prilika za ekipu koja voli organizirana putovanja, za one koji nemaju vremena za samostalnu organizaciju ili se jednostavno ne usude sami krenuti na jedan ovakav put.

Da, već smo bili tamo, ali ooo da – toliko je toga još imamo za vidjeti! A ovo putovanje će svakako biti posebno, jer imate prilike krenuti s nama na nezaboravnu tajlandsku avanturu.  ?

Dobro ste čuli! Udružili smo snage s putničkom agencijom World Traveler iz Rijeke i složili za vas savršen program putovanja na Tajland s kojim ćemo otkriti sva lica ove magične zemlje.

Idemo na provjerena mjesta, u poznate ali i one manje poznate krajeve Tajlanda, po već isprobanoj ruti. Za sve vas koji obožavate putovati, ali vam fali vremena za detaljnu organizaciju nezaboravnog putovanja, napravili smo savršen recept avanture I hedonizma na Tajlandu.

Evo što vas sve čeka:

Upoznat ćete kaotični Bangkok od njegovog predgrađa sve do fascinantnih hramova i otkriti kako zaista žive mještani.“Hangover” na Tajlandu možete slobodni prekrižiti sa svoje liste, jer vas vodimo na nezaboravni noćni provod u ludilo Khao San Road-a.  Saznat ćete s nama zašto se kraj Bangkoka na tržnicu ide barkom, kakav je osjećaj voziti se ozloglašenom “Željeznicom smrti” i koja je to jedina tržnica na svijetu kroz koju prolazi vlak.

Usput se pripremite kušati okuse egzotičnih delicija po kojima je tajlandski street food među poznatijima u svijetu. Očarat će vas nestvarni prizori sjevera Tajlanda i spektakularni hramovi Chiang Mai-a. Otkrit ćemo zajedno tajne Zlatnog trokuta i napraviti fantastičan selfie sa dugovratim ženama plemena Karen.

Ovu ćete tajlandsku avanturu upamtiti po trekkingu kroz netaknutu prirodu guste tajlandske džungle gdje nas čeka druženje sa slonovima (ne jahanje) u seocima lokalnih plemena, rafting bambusovim splavovima i nezaboravne večeri uz logorsku vatru.

Da je ludi noćni provod sinonim za Tajland potvrdit ćete u Pattayi, gradu čije vas ulice držati budnima do ranog jutra. A ako se ne ubrajate među noćne ptice, ne brinite, bit će i vremena za relaksaciju i momente istinskog tajlandskog hedonizma u Hua Hinu, poznatom ljetovalištu nadomak Bangkoka.

Ukratko, osmislili smo savršen početak 2020. godine.

Ako vam se ideja dopada, javite svojima da vas nema od 02.01. – 16.01.2020. i pakirajte kofere: Putoholičari i World Traveler vas vode na avanturu života!

U nastavku pronađite detalje programa Tajland s Putoholičarima.

Za sve detalje oko ovog putovanja javi se direktno ekipi iz World travelera na:

info@world-traveler.hr ili na neki od sljedećih brojeva telefona:

mobitel: +38599 200 22 30

telefon u uredu: +385 51 601 842

 Vidimo se u Tajlandu ?