Putnička agencija STA putovanja postala Nomago Travel


STA putovanja, jedna od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih putničkih agencija, od studenog na tržištu nastupa pod imenom Nomago Travel.

Uz dosadašnju ponudu povoljnih avio karata i smještaja te organizacije dječjih jezičnih ljetnih kampova i Work and travel programa u inozemstvu za mlade, agencija sada nudi i autobusni prijevoz do brojnih destinacija u Europi.

Rebranding STA putovanja nakon 20 godina poslovanja rezultat je akvizicije pa ova putnička agencija djeluje u sklopu grupe Nomago.

Uvođenjem novog branda Nomago Travel, web stranica STA putovanja i najveći forum za putovanja u Hrvatskoj preselili su se pod okrilje web stranice www.nomago.hr na kojoj korisnici sada imaju na raspolaganju sve usluge putovanja i mobilnosti na jednom mjestu.

Nagradna igra i web aplikacija za proslavu rebrandinga

U Nomago Travel su, uz predstavljanje novog imena, koje je baš poput STA putovanja prijateljsko, mladenačko i istraživačko, pripremili akciju „Spakiraj se i idemo”. Nagradnu igru je Nomago Travel osmislio imajući na umu moderne putnike, pozivajući ih da pronađu svojeg idealnog „TRAVEL BUDDYJA” s kojim bi otputovali u svoju destinaciju iz snova.

Dugogodišnje iskustvo poslovanja u turizmu otkrilo je jedan uobičajen „problem“ putnika: mnogo osoba aktivno traži suputnike, no ne znaju kako ih i gdje pronaći te im je potrebna pomoć. Kako bi im to traženje olakšali te pomogli započeti novu putničku avanturu, Nomago Travel je napravio web aplikaciju koja putniku pomaže pronaći odgovarajuće suputnike putem kratkog upitnika. Aplikacija je dostupna na adresi www.nomago.hr/idemo. Nagradna igra u kojoj sudionici mogu dobiti avio kartu za svoju željenu destinaciju traje do 25. siječnja 2020. godine.

Nomago Travel će s novim imenom zadržati istu razinu usluge kao što je imala putnička agencija STA putovanja koja je bila osobito poznata po tome što je želje svojih klijenata stavljala na prvo mjesto o čemu svjedoči i povjerenje preko 200 000 zadovoljnih klijenata u 20 godina. I sada će agenti u Nomago Travel, kao prije u STA putovanja, brinuti za nezaboravna putovanja i savjetovati putnike i na temelju vlastitog iskustva s obzirom na to da su svi strastveni putnici. Osim toga, Nomago Travel u će Hrvatskoj i regiji nastaviti klijentima otvarati vrata u svijet, između ostaloga i tako da će djeci i mladima i u budućnosti omogućavati sudjelovanje u međunarodnim ljetnim kampovima i iskustvom rada u inozemstvu što je do sad iskoristilo već više od 2000 mladih.