Putnicima Emiratesa besplatan posjet vodenom parku i akvariju u Dubaiju


Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija hrvatskim putnicima nudi priliku da iskoriste atraktivne ponude i upuste se u istraživanje kozmopolitskog Dubaija uz posebno iznenađenje

Kupnjom aviokarte ostvarujete pravno na besplatnu dnevnu ulaznicu za neke od najpopularnijih zabavnih atrakcija u Dubaiju, vodeni park Atlantis Aquaventure i akvarij Lost Chambers Aquarium.

Posebna ponuda Emiratesa vrijedi za rezervacije ostvarene od danas do 27. listopada 2019. godine za putovanja u razdoblju od 1. studenog do kraja veljače 2020. godine. Putnici koji će letjeti iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman karte mogu kupiti po cijeni od 349 eura za ekonomsku te 1.999 eura za poslovnu klasu.

Putnici će po završetku kupovine karte primiti e-poštu s jedinstvenim pristupnim kodom za preuzimanje dnevne ulaznice za vodeni park Atlantis Aquaventure. Ponuda vrijedi samo za putnike iz Zagreba prema Dubaiju i nije primjenjiva na putnike koji u Dubaiju presjedaju na svoj idući let. Besplatna ulaznica za Atlantis Aquaventure i The Lost Chambers može se iskoristiti bilo koji dan. Vodeni park otvoren je do zalaska sunca, a akvarij The Lost Chambers radi do 22 sata.