Prvi festival putovanja u BiH – Hercegovina Travel Fest


Turistička zajednica Grada Ljubuškog organizira 1. Hercegovina Travel Fest u BiH koji će se održati od 5. do 7. svibnja u Ljubuškom na kojem ćemo održati putopisno predavanje i mi na temu – Uskršnji otok i Atacama pustinja.

Na Hercegovina Travel Festu slušat ćemo brojne priče o dalekim destinacijama, poznatim (i manje poznatim) znamenitostima te otkrivati tajne svjetskih putnika koji će nas inspirirati na nove pustolovine.

Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Ovaj festival će otovriti tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um.

Želja je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija.

Misija je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obraziti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove.

Ovo je tek prvi od mnogih festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja. Cilj je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda.

PROGRAM HERCEGOVINA TRAVEL FESTA

05.05. – 07.05. Kulturni Centar Ljubuški (klik za lokaciju na Google karti)

ČETVRTAK, 05.05.

19:00 – DAVOR ROSTUHAR

Ljubav oko svijeta (film i predavanje)

PETAK, 06.05.

19:00 – JURICA GALIĆ JUKA

Egipat, drevne tajne

20:00 – IVAN KAPOVIĆ

Old spice, Afrička Ekspedicija

21:00 – ROBERT DACEŠIN

Kako putovati i pri tom zarađivati

SUBOTA, 07.05.

19:00 – PUTOHOLIČARI

Čile – Uskršnji otok i Atacama pustinja

20:00 – GORAN MILIĆ

What’s Up Ljubuški

21:00 – PANEL RASPRAVA SVIH SUDIONIKA