Promotivne cijene za NP Krka do 18. lipnja


Na Krki će promotivne cijene vrijediti do 18. lipnja kako bi svi koji to žele mogli isplanirati svoj dolazak

Maksimalan broj ulaznica rasprodao se u subotu na Plitvicama, ali Hrvati su pohrlili i u druge nacionalne parkove.
 
Pune su u nedjelju bile i staze podno slapova Krke, a popularne cijene ulaznica vrijede još mjesec dana. Krka je u subotu zabilježila oko 1700 posjetitelja, a u nedjelju oko 3500.
 
”Ugodno smo iznenađeni brojem posjetitelja za prvi vikend u kojem smo otvorili svoja vrata”, kaže Nella Slavica, ravnateljica NP Krka. Propisana socijalna udaljenost na Krki nije teško izvediva jer u 109 četvornihi kilometra  puno je staza i sadržaja koje se može obići bez stvaranja gužvi na glavnim punktovima.
 
”Uz Oziđanu pećinu, Roški slap i Skradinski buk, mi imamo još pet slapova. Također imamo arheološko nalazište Burnum. Otvorili smo za posjetitelje prvi put ove godine i Arheološku zbirku u Puljanima. Područje Nacionalnog parka obuhvaća 109 m2 i sigurno da svaki naš posjetitelj može pronaći kilometar za sebe”, pojašnjava ravnateljica.
 
Pristupačna cijena ulaznica od 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu stariju od 7 godina i besplatan ulaz za djecu mlađu od 7 godina.

Jedan od najmlađih i najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj pripremio je za posjetitelje specijalne pakete obiteljskih ulaznica. U Nacionalnom parku „Krka“ bit će dostupni obiteljski paketi po cijeni od 100 kuna, koji uključuju ulaznice za 2 odraslih i do 4 djece (od 0 do 18 god), „Piknik to go!“ voucher kojim se ostvaruje popust na ponude u buffetu NP „Krka“ te brendiranu dekicu. Voucheri „Piknik to go!“ usluge mogu se iskoristiti u ugostiteljskim objektima smještenim na ulazu Lozovac i Roškom slapu, a izabrani gastronomski sadržaj bit će prigodno pakiran u platnenu vrećicu zajedno s dekicom koja ostaje u vlasništvu posjetitelja. 

Na Krki će promotivne cijene vrijediti do 18. lipnja kako bi svi koji to žele mogli isplanirati vrijeme za obilazak dragulja šibenskog zaleđa.

Izvor: Rtl.hr