PRIJAVI SE: Traži se osoba za mjesec dana uživanja na Arubi i još ti za to plate


Boutique hotel Boardwalk na Arubi je u potrazi za kreatorom sadržaja na društvenim mrežama koji bi došao na otok na jednomjesečni rezidencijalni program (s mogućnošću produljenja).

Foto: boardwalkaruba

UPDATE: Nažalost prijave su završile

Prema priopćenju za javnost odabrani kandidat će dobiti avionsku kartu za Arubu, besplatan smještaj u hotelu Boardwalk, all inclusive obroke, najam automobila i mjesečnu naknadu. A zahvaljujući Arubinom programu One Happy Workation, ovaj sretnik može još raditi i ostati na otoku do tri mjeseca.

Sretni dobitnik morat će ostati u obiteljskom hotelu Boardwalk najmanje mjesec dana, stvarajući sadržaj u hotelu i oko njega i diljem otoka Arube, prikazujući sve što ovaj prekrasan otok može ponuditi. Pobjednički kandidat boravit će u svakoj od sedam kategorija hotela.

Ovaj hotel je mjesto iz snova za provesti mjesec dana, a sve se nalazi usred divljih fotogeničnih i bujnih vrtova s obiljem raznobojnog cvijeća. Sobe su, poput eksterijera, također prilično šarene nadahnute Karibima.

“Ako su fotografije i video vaša strast, ako mislite da ste dovoljno dobri za stvaranje sadržaja pod palmama, prijavite se za ovu priliku za posao s prebivalištem na Arubi”, stoji u izjavi koju je objavio hotel. Sve što trebate učiniti je ispuniti ovaj kratki obrazac kako biste bili uzeti u obzir.

Slično tipičnom obrascu za prijavu za posao, kandidati moraju odgovoriti na nekoliko pitanja temeljenih na vještini i prenijeti svoj životopis na razmatranje, uz dijeljenje prethodnog kreiranja sadržaja i rukovanja društvenim medijima. Iako nema zahtjeva za sljedbenicima, od kandidata se očekuje da kreiraju visokokvalitetan, inspirativan sadržaj koji će pokazati prirodne ljepote Arube.