Povratne aviokarte za Sardiniju + 4 noćenja već od 99€ po osobi


Povratne aviokarte za Sardiniju + 4 noćenja u super apartmanu već od 99€ po osobi

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Trsta za Alghero već od 41€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg i jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti na službenim stranicama Ryanaira

Ako imate Maestro karticu te iste karte možete dobiti za samo 30€. Karte po ovim cijenama se kupuju na web stranici Viajar.com – direktni link za kupnju (maestro Zagrebačke banke ne prolazi)

Datum putovanja:

19.10 – 23.10

12

Smještaj možete rezervirati na web stranicama airbnb pa će te tako npr. za taj datum od 19.10 do 23.10 platiti 69€ po osobi za 4 noćenja u super ocijenjenom apartmanu na odličnoj lokaciji – Apartmant 1 (ponuda bazirana ako putuju dvije osobe)

Da bi dobili ovu cijenu za apartman, morate se registrirati preko linka za popust da bi iskoristili kupon od 25 dolara. LINK ZA POPUST

Karte kupljene sa maestro karticom = 30€ po osobi

Apartman 1 sa popustom = 135€ za dvije osobe što ispada 68€ po osobi

Povratne aviokarte i navedeni apartman će vas koštati samo 99€ po osobi.

Više apartmana možete pronaći OVDJE

apartman1

  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate 7 dana pa sve do 2h prije putovanja na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Za transfer iz Zagreba do zračne luke u Trstu možete koristiti GoOpti transfer 
  • Naravno vi možete naći smještaj koji vama odgovara, skuplji, jeftiniji, bolji, lošiji…. Ovo je samo naš primjer
  • Hotelski smještaj možete rezervirati OVDJE