Povratne aviokarte za Pariz za samo 29€


Kažu da je Pariz uvijek dobra ideja, e pa onda….

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Zadra za Pariz (Beauvais) za samo 50€. U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg i jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti na službenim stranicama Ryanaira – ovo je cijena za one koji nemaju Diners karticu.

Datum putovanja – 08.04 do 12.04

Ako imate Diners karticu ove karte možete dobiti za 29€, jer vam rumbo.es daje popust od 23€ ako plaćate s ovom karticom.

Untitled

Sve što morate učiniti je da odete na web stranice www.rumbo.es i unesete datume putovanja 08.04 do 12.04 i karte platite s Diners karticom.

Kad kupite karte, nemojte zaboraviti 7 dana prije putovanja na web stranicama Ryanair napraviti online chek-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.

Pošto je hotelski smještaj u Parizu jedan od najskupljih na svijetu, predlažemo vam da na web stranicama airbnb.com. potražite jeftinije stanove ili apartmane. Ako se registrirate i smještaj rezervirate preko linka za popust još ćete dobiti popust od 22€ . LINK ZA POPUST