POČELE PRIPREME Postavlja se rasvjeta, stiglo i božićno drvce visoko 15 metara


Čakovec će i ove godine ispričati predivnu božićnu bajku

Turistička zajednica Grada Čakovca i ove godine u centru grada priprema kulturno-turističku manifestaciju ‘Advent u gradu Zrinskih’ u razdoblju od 1. do 24. prosinca 2018. godine.

Danas, u petak, 23. studenog počele su i prve pripreme za Advent. Sam centar Čakovca osvanut će u božićnom ruhu jer je počelo postavljanje uvijek atraktivne rasvjete u čiju ćemo se ljepotu moći uvjeriti uskoro.

Stiglo je i božićno drvce visoko 15 metara koje će krasiti središte Čakovca, a prema najavama iz Grada Čakovca, klizanje će i ove zime biti na raspolaganju svim građanima. Naime, Grad je raspisao javni poziv za postavljanje klizališta koje je predviđeno u vremenskom periodu od 15. prosinca 2018. do 15. siječnja 2019. godine.

Ove godine, Grad Čakovec je za postavljanje klizališta predvidio lokaciju u Perivoju Zrinskih, sjeverno jezero podno zidina Starog grada Čakovec. Ne sumnjamo da će Advent u gradu Zrinskih, baš kao i prošlih godina, u Čakovec privući posjetitelje iz svih krajeva Hrvatske, ali i van nje.