Place2Go – Osvojite aviokarte i pokupite popuste za vaša sljedeća putovanja


Ovaj vikend u Areni Zagreb (16.3. – 18.03) posjetite sajam Place2go – međunarodni sajam turizma

Putopisno predavanje – Route 66 by Putoholičari – Prijavi se na event –> OVDJE

Popust od 20% na aviokarte Turkish Airlines

Turkish Airlines i ove je godine generalni sponzor sajma. Uz to slave i 20 godina poslovanja u Hrvatskoj zbog čega će svi koji dođu na njihov štand na sajmu dobiti kod kojim ostvaruju 20 % popusta na aviokarte.

Period prodaje: 16. – 19.ožujka za period putovanja od 1. travnja do 30. rujna 2018.

Osvoji dvije aviokarte koje ti daruje Turkish Airlines za putovanje u Istanbul

Odgovorite točno na postavljena pitanja, preuzmite boarding pass koji ćete ispuniti točnim podacima i ponesite ga sa sobom na Međunarodni sajam turizma PLACE2GO koji se održava od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb. Ispunjeni obrazac ubacite u za to predviđeno mjesto na štandu broj 52 magazina PLACE2GO. Na kraju nagradne igre slučajnim izvlačenjem bira se dobitnik dvije povratne aviokarte za Istanbul.. – Prijavi se na igru –> OVDJE

Put u Tunis za dvije osobe

Štand broj 39. – Sunčani odmor / Veleposlanstvo Tunisa – dođite na štand, odigrajte nagradnu igru i osvojite put u Tunis za dvije osobe (hotel 4*, 7 x all inclusive, 1/2 standard soba, zrakoplovni prijevoz iz Ljubljane, takse uključene). 

Dvije povratne aviokarte za Dublin.

Štand broj 41 – Croatia Airlines – Leteća igra! Prijavite se na štandu za nagradnu igru 17. i 18. 3 do 13:30, te između 14 i 15 h pogodite najviše milja i osvojite dvije povratne aviokarte za Dublin.

Vikend u Gardalandu za dvoje.

Štand broj 58 – Putnička agencija Atlas –  Pronađi Atlasov štand, opali fotku s Instagram okvirom te objavi s hastagovima #atlasputovanja i #place2go. Fotka s najoriginalnijim nazivom osvaja vikend u Gardalandu za dvoje.

Koncert po želji za dvije osobe

Štand broj 31 – Svikoncerti.eu – Ispunite formular i osvojite putovanje na koncert po želji za dvije osobe

Cijeli program sajma možete vidjeti –> OVDJE