Park and Fly Zagreb – Gdje ostaviti auto u Zagrebu za vrijeme putovanja?


Putujete iz Zagreba avionom i ne znate gdje ostaviti auto u Zagrebu tijekom putovanja? Uz novi aerodrom, pojavio se odgovor i na to pitanje. Park and Fly Zagreb najbliži je i najpovoljniji parking kod aerodroma Franjo Tuđman u Zagrebu. Kako funkcionira?

Rezervacija u 5 minuta

Da biste si osigurali parkirno mjesto na parkingu Park and Fly Zagreb, morate prije toga napraviti rezervaciju ovdje. Unosom traženih podataka online omogućavate da se vaše parkirno mjesto sredi na vrijeme, bez žurbi i grešaka. Kada dođete tamo, dočekat će vas ljubazno osoblje koje vas upućuje na vaše parkirno mjesto te vam dati parkirališnu kartu s kojom, nakon povratka, preuzimate svoje vozilo.

Besplatan prijevoz do zračne luke i natrag

Čim parkirate svoje vozilo, vašu prtljagu ubacuju u svoje vozilo i voze vas prema zračnoj luci. Pri povratku, možete ih nazvati čim preuzmete svoju prtljagu na aerodromu. Njihovo vozilo čekat će vas u roku od 5 minuta ispred izlaznog terminala Zračne luke Franjo Tuđman. Odvest će vas do vašeg vozila, koje je dotad čuvano na ograđenom parkingu Park and Fly Zagreb pod videonadzorom.

Osvijetljen i osiguran parking

Ono što je obično uvijek problem, a to je gdje ostaviti auto tijekom putovanja da bude na sigurnom i nadziranom mjestu, sada je riješeno samo 1 kilometar udaljeno od Zračne luke Franjo Tuđman na osvijetljenom i osiguranom parkingu Park and Fly Zagreb. Više informacija o cijenama i ostalim informacijama o ovom parkingu potražite ovdje.