Otok Hvar – Uzmite 20% popusta u Labranda Senses Resortu


Imamo za vas kod sa 20% popusta za cijelu sezonu u Labranda Senses Resortu na otoku Hvaru + ako rezervirate smještaj u mjesecu lipnju, uključena vam je u cijenu jedna masaža od 30 min po osobi 

Labranda Senses Resort nalazi se na otoku Hvaru, 2 km šetnicom udaljen od čarobnog mjesta – Vrboska. Najsunčaniji hrvatski otok je već nekoliko puta proglašen jednim od najljepših otoka na svijetu. Osvijetljenom šetnicom uz more, za 15-ak minuta ćete doći do samog centra Vrboske što Vam omogućava laku dostupnost kulturnih sadržaja te pobliže upoznavanje uličica, galerija i kamenih kuća ovog mjesta s dugom ribarskom tradicijom i mediteranskim mentalitetom. Labranda Senses Resort je idealno mjesto za romantični, relaksirajući ili aktivni bijeg od stresa, kao i za učvršćivanje obiteljskih veza na odmoru.

Stopljen s borovom šumom, uz more i pregršt plaža čine ga idealnim za odmor, ali i za istaživanje i upoznavanje otoka za one avanturistički rapoložene- Grapčeva špilja, vrh Svetog Nikole, napušteni grad Humac…ali i za one željne hedonizma tu su grad Hvar sa nebrojnim restoranima i barovima, Paklenski otoci te obližnji Stari Grad koji vrvi artističkim duhom.

Kod za popust od 20% jeBLAI ” koji morate upisati na službenim stranicama Labranda Senses Resort

Fotogalerija: