Osvoji put u New York za dvije osobe


Trenutno traje nagradni natječaj gdje možete osvojiti put u New York za dvije osobe 

 

Dobitnik Nagradnog natječaja bit će nagrađen sljedećom nagradom

  • nagrada: put u New York za dvije osobe (20.000,00 kn). Nagrada uključuje put avionom i smještaj u hotelu 4 zvjezdice.
  • Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi cca 56.250,00 kn s PDV-om. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Osoba koja želi sudjelovati u Nagradnom natječaju, mora ispuniti formular s podacima na stranici www.zivotnaskola.hr, pogledati svih 5 video lekcija Životne škole Starog lisca, odgovoriti na ispitna pitanja te pristupiti završnom ispitu i odgovoriti na njega. Nakon svake odgledane lekcije, sudioniku se nudi jedno ispitno pitanje. On mora odabrati jedan od ponuđenih odgovora, onaj koji smatra najboljim. Svaki od tri ponuđena odgovora donosi određeni broj bodova: najbolji odgovor donosi 5 bodova, dobar odgovor 3, a loš odgovor 1 bod. Nakon što odgovori na svih pet pitanja (po jedno nakon svake lekcije), sudionik može pristupiti završnom ispitu. Završni ispit se sastoji od jednog pitanja na koje sudionik mora sam odgovoriti. U tom odgovoru važno je pokazati lukavstvo, kreativnost i originalnost.

Maksimalan broj bodova kojeg sudionik može osvojiti odgovorima na prvih pet lekcija/ispitnih pitanja je 25, a minimalan je 5. Odgovor na završno pitanje sudioniku može donijeti od 0 do 100 dodatnih bodova. Svaki sudionik može odgovoriti na ispitno pitanje, kao i na pitanje na završnom ispitu, samo jednom.

Nagradu će osvojit sudionik natječaja s najvećim brojem bodova, pri čemu većinu donosi najbolji odgovor na pitanje na završnom ispitu. O najboljem odgovoru na završnom ispitu odlučuje žiri, dok su odgovori na prvih pet ispitnih pitanja unaprijed definirani.

Žiri se sastoji od Davora Gobca i dva predstavnika Priređivača. Žiri će odabrati pobjednika među svim kandidatima koji su odgovorili na svih pet pitanja te na pitanje na završnom ispitu. Ime dobitnika bit će objavljeno 14.12.2017. na www.zivotnaskola.hr.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Odigraj igru —> OVDJE