Osvoji karte i putuj Emiratesom u Australiju ili Dubai – nadopuna pravila


Nadopuna pravila!

Nadopunjujemo pravila za nagradni natječaj: Emirates traži najinspirativniju priču s putovanja

Uvidom u pristigle priče primjetili smo da je stiglo puno mailova zajedno sa više od pet fotografija. U pravilima nagradnog natječaja, pod točkom 3 piše: Priče moraju biti popraćene najmanje jednom (1) i najviše pet (5) fotografija. – Pravila nagradnog natječaja.

Kako je ovo natječaj gdje je priča bitnija od fotografije bilo bi šteta diskvalificirati toliko priča. Stoga, Organizator donosi odluku o izmjeni pravila, prema točki 9) IZMJENA PRAVILA: Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.putoholicari.rtl.hr

Točka broj 3 se mijenja u:

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJ

U Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je prijaviti tekst na jednu od dvije zadane teme:

1.Priča o putovanju u Dubai ili Australiju ili neku drugu vaneuropsku destinaciju s naglaskom na to kako je putovanje promijenilo život te osobe

2.Koju od ponuđenih destinacija – Dubai ili Australiju bi Sudionik radije posjetio i zašto te opisati utjecaj koji je putovanje imalo na njegov/njezin život?

Priče moraju biti popraćene najmanje jednom (1) fotografijom.

Svi sudionici koji ispune navedene uvjete ulaze u izbor za nagradu.

Najoriginalnija i najkreativnija priča po mišljenju članova žirija osvaja nagradu.

Sudionici mogu sudjelovati s neograničenim brojem priča, a jedna priča mora sadržavati minimalno deset (10) rečenica.

O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Damir Vujnovac (putopisac), Iva Mihalic Krčmar (Putoholičari), Morana Tuškan (Emirates). 

Poslane fotografije bit će objavljene u albumu fotografija na Facebook stranici: https://www.facebook.com/putoholicari/ sa sažetkom iz pripadajuće priče o putovanjima.

Najboljih deset priča bit će objavljeno na www.putoholicari.rtl.hr.