Osvoji karte i putuj Emiratesom u Australiju ili Dubai


Emirates, jedna od najvećih svjetskih međunarodnih aviokompanija u suradnji s Putoholičarima, vam daje karte za avanturu života! Ova aviokompanija koja spaja ljude, mjesta i ostvaruje želje vas poziva da pokažete svoje literarne vještine i osvojite dvije (2) povratne karte u ekonomskoj klasi za destinaciju iz snova!

Malo je toga u životu što utječe na nas na način na koji to čine putovanja. Ona su izvor uzbuđenja, znatiželje, sreće i avantura pa je često teško riječima opisati te čarobne trenutke kao što su, primjerice, zalazak sunca na plaži u Dubaiju ili susret s klokanima u Australiji. Ti trenuci zapravo uistinu imaju snagu preobraženja – a sad vas pozivamo da nam napišete svoju priču. 

Recite nam kako je putovanje promijenilo vaš život?  Jeste li posjetili Dubai ili Australiju? Podijelite s nama nezaboravna iskustva s putovanja u jednu od te dvije destinacije ili neke druge destinacije izvan Europe! Čak i ako još niste posjetili ove ili destinacije izvan Europe, ne brinite, želimo čuti i vaše priče! Recite nam koju od ovih destinacija biste radije posjetili i zašto i ne zaboravite nam reći što putovanja znače za vas.  

Spomenite i čarobne trenutke koje ste tamo doživjeli! Jeste li upoznali nove ljude, susreli se s novim kulturama ili naučili novi jezik? Opišite nam koliko je to putovanje utjecalo na vaš život i recite nam koju od ovih destinacija želite posjetiti i zašto? I ne zaboravite, volimo priče, ali fotografija govori tisuću riječi pa ne zaboravite uključiti jednu ili više njih u svoju priču.

Evo uputa za sudjelovanje:

  1. Napišite priču/ putopis o Dubaiju, Australiji ili nekoj drugoj izvan europskoj destinaciji i naglasite nam  kako je to vaše putovanje utjecalo na vaš život.
  2. Ako niste posjetili niti Dubai niti Australiju i niti jednu destinaciju izvan Europe, napišite nam koju od dvije destinacije – Dubai ili Australiju – biste najradije posjetili i zašto? I vi nam recite kako je putovanje utjecalo na vaš život?

Autora/autoricu najkreativnije i najoriginalnije priče nagradit ćemo dvjema povratnim kartama u ekonomskoj klasi Emiratesa za odabranu destinaciju (Dubai ili Australija) na letu iz Zagreba. Na nagradno putovanje možete krenuti od 1. travnja 2019. godine.  

Svoje priče podijelite s nama do 4. prosinca 2018. do 23:59 na e-mail info@putoholicari.com, s naslovom za nagradni natječaj – Emirates traži najinspirativniju priču s putovanja. Uključite i vaše ime i prezime te kontakt e-mail i broj telefona.

Nemojte zaboraviti pročitati Pravila nagradnog natječaja.

Upoznajte Emirates

Priča o Emiratesu započela je 1985. godine kada je ova aviokompanija pokrenula operacije sa samo dva zrakoplova. Danas je Emirates vlasnik najveće svjetske flote zrakoplova Airbus A380 i Boeing 777. Moderna i učinkovita flota Emiratesa broji 270 zrakoplova, povezujući ljude i prilike diljem svoje globalne mreže od 159 destinacija u 85 zemalja. Sa sjedištem u Dubaiju, Emirates je jedan od najvećih svjetskih međunarodnih zrakoplovnih kompanija i jedan od najpoznatijih zrakoplovnih brendova na svjetskoj razini zahvaljujući podršci koju pruža najboljim sportskim i kulturnim događajima.

Čitatelji popularnog magazina Conde Nast Traveller ove su godine Emiratesu dodijelili prva mjesta u kategorijama “Best Business Airline” i “Best Airline – Long-Haul Holiday“. Sjedište aviokompanije Emirates je u kozmopolitskom gradu Dubaiju, a prepoznata je diljem svijeta kao moderna, inovativna i multikulturna organizacija sa snažnim fokusom na vrhunsku kvalitetu i uslugu.