Orient Express vlak – Nove destinacije


Luksuzni i potpuno restaurirani Venice Simplon-Orient-Express iz 1920-ih dodat će pet novih mjesta za ukrcaj diljem Europe, čineći Orient Express putovanje dostupnijim nego ikad prije.

Naslovna fotka: Venice Simplon-Orient-Express – Facebook

Vlak će na svojoj ruti stajati u Rimu, Firenci, Ženevi, Bruxellesu i Amsterdamu. Ruta do i iz Venecije i Amsterdama povezivat će Pariz, Bruxelles i Amsterdam. Putnici će također moći iskoristiti  neke nove dodatke, poput noćenja u vili San Michele u Firenci ili Castello di Casole u Toskani, kao dio putovanja.

 Tijekom 2020. godine, dok vlak nije mogao prometovati, slagale su se neke nove uzbudljive destinacije i rute, nudeći povećani broj načina da se vidi Europu za produženi vikend ili kao dio proširene europske turneje i tako odražavajući povijest Venecije Simplon-Orient-Expressa. ”

Vlak također ima tri nova apartmana nazvana po gradovima na ruti – Beču, Pragu i Budimpešti – svaki s dizajnom nadahnutim jedinstvenim značajkama tog grada.

Orient Express vozi širom Europe od ožujka do studenog, a u Istanbul ide jednom godišnje. Da biste rezervirali putovanje i bili u toku s najnovijim informacijama zbog COVID-19, posjetite službenu web stranicu vlaka.