Odgovaramo na vaša pitanja o putovanju Tajland s Putoholičarima


Mnogo vas nam se javilo otkada smo vam otkrili da je naša sljedeća destinacija Tajland, te da konačnoi vi možete putovati s nama

Vjerujemo da ste već dobro proučili Program putovanja u Tajland koji smo zajedno s Putničkom agencijom World Traveler pripremili za vas i da ste odlučili upravo tako započeti 2020. godinu. Uostalom, što bolje od avanturističkog putovanja u egzotične krajeve obećava godinu za pamćenje? 

Idemo istražiti Bangkok zajedno, doživjeti pravi tajlandski mamurluk na Khao San Road-u, kušati delicije thai street food-a i plutajućih tržnica. Pravit ćemo najbolje fotke nestvarno lijepih hramova Chiang Mai-a i iskusiti način života u tajlandskoj džungli, u društvu slonova. Kupat ćemo se na prekrasnim plažama Hua Hina ili Pattaye i iskusiti egzotiku Tajlanda na biserno bijelom pijesku I moru boje smaragda… 

Trekking u džungli

TAJLAND S PUTOHOLIČARIMA – FAQ

Budući da je puno vas imalo vrlo slična pitanja vezano za naše Putovanje u Tajland, te smo odlučili napraviti jedan FAQ u kome dajemo odgovore na sve što vas je zanimalo.

Normalno, ostajemo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i detalje. 

Koliko traje ovo putovanje?

 Na tajlandsku avanturu krećemo 02. siječnja 2020., a nazad smo u Hrvatskoj 16.01.2020. 

Dakle, naše putovanje trajat će 15 dana, odnosno 12 noći.

Ono što vas još može zanimati (vas ili šefa 😀 ) je da vam za ovo putovanje treba 10 dana godišnjeg odmora. 

 Odakle se leti u Tajland i s kojom aviokompanijom?

 Letimo iz Zagreba, s kompanijom Qatar Airways . Na putu do Bangkoka imat ćemo jedno presjedanje u Dohi. Letjet ćemo ekonomskom klasom.

Koja mjesta u Tajlandu ćemo posjetiti?

Prvi susret s Tajlandom bit će Bangkok, urbana džungla nasmijanih ljudi. Nakon što osjetimo čari ove metropole i „must see“ zanimljivosti u okolici poput Plutajuće tržniceTrain marketa i Mosta na rijeci Kwai, letimo iz Bangkoka za Chiang Mai. Pustit ćemo da nas opčine veličanstveni hramovi sjevera zemlje,  Chiang Rai, Zlatni trokut i predjeli prekriveni gustom džunglom. Potom slijedi trekking avantura kroz netaknutu prirodu, boravak u drvenim kolibama, „druženje“ sa slonovima u njihovom prirodnom staništu. Općenito, iskusit ćemo kako žive lokalna plemena, raftariti bambusovim splavovima, provoditi noći u tišini, tu na drugom kraju svijeta.  A ako se i nakon trekkinga po džungli niste zasitili avanturom, vodimo vas na jedan od najdužih ZipLine-ova u Jugoistočnoj Aziji. Potom se vraćamo u civilizaciju i to na jednu od dvije poznate destinacije Hua Hin ili Pattaya. Birat ćete gdje biste radije proveli posljednja 3 dana u Tajlandu – da li odmarajući se u poznatom ljetovalištu nadomak Bangkoka, Hua Hinu ili tulumareći na 24-satnim tulumima u Pattayi.

Ovaj dio zaista nismo mogli kraće odgovoriti.?

 Kakav je smještaj tijekom putovanja?

 U Bangkoku, Chiang Mai-u, te u HuaHinu ili Pattayi spavamo u hotelima kategorizacije 4* i to u dvokrevetnim sobama. Usluga je na bazi noćenja s doručkom.

Kada budemo išli na trekking avanturu po tajlandskoj džungli, bit ćemo smješteni u drvenim kolibama, tu ćemo od obroka imati doručak, ručak i večeru. Smještaj u kolibama namijenjen je za 10 do 15 osoba po kolibi, a kolibe su bez struje sa dostupom vode iz obližnje rijeke. Avantura u pravom smislu te riječi! ?

Zašto putovati s vama kad mogu u Tajland otići I individualno, u svojoj organizaciji?

Da se razumijemo, danas je lakše nego ikad otići na drugi kraj svijeta, pa tako možeš i Tajland posjetiti u solo varijanti. No, sve ovisi o tome kakva su ti očekivanja. Ukoliko spadaš u ekipu koja voli vidjeti I doživjeti što više tijekom svog boravka u drugoj zemlji, želi ići po isprobanoj ruti, a nema baš vremena baviti se detaljnom organizacijom puta, te uz sve navedeno ima želju putovati s nama – onda je Tajland s Putoholičarima pravo putovanje za tebe.

Napravili smo zaista savršenu kombinaciju avanture i hedonizma u Tajlandu i imamo savršen program putovanja za pamćenje. ?

Sviđa mi se putovanje, ali nitko od moje ekipe ne može ići. Mogu li krenuti s vama sam(a)? 

 Naravno! I nećeš biti jedini(a) što kreće sam(a) na putovanje. 

A i nije kao da će itko biti sam, ide nas cijela grupa! ?

Jedino, ukoliko želiš biti sam(a) u sobi tijekom trajanja putovanja, točnije tijekom onih noći koje provodimo u hotelima, morat ćeš nadoplatit za cijenu jednokrevetne sobe.

Budući da ima još solo travelera zainteresiranih za Tajland s Putoholičarima, rado ćemo vas povezati da vidite možete li boraviti zajedno u sobi i tako izbjeći dodatne troškove za jednokrevetnu sobu.

 Koja je cijena putovanja?

 Cijena ovog putovanje je 10.900 kn  po osobi. Navedena cijena je First Minute cijena aranžmana i vrijedi ako svoje mjesto rezerviraš 60 dana prije početka putovanja.

Ukoliko pak rezervaciju za ovo putovanje napraviš unutar 60 dana od termina početka putovanja, platit ćeš putovanje po regularnoj cijeni od 11.800kn po osobi.

Zato ti savjetujemo – rezerviraj na vrijeme I uštedi 900kn! ?

Što je sve uključeno u cijenu putovanja i koje su nadoplate potrebne?

Ukratko, evo što je sve uključeno u cijenu putovanja:

  • Povratna avio karta na relaciji: Zagreb – Bangkok, s presjedanjem u Dohi
  • Lokalni let Bangkok – Chiang Mai (povratna karta, naravno)
  • Transfer Bangkok – Pattaya ili Hua Hin
  • 3 noćenja s doručkom u Bangkoku (hotel 4*)
  • 4 noćenja s doručkom u Chiang Mai-u (hotel 4*)
  • 2 noćenja u drvenim kolibama (doručak, ručak i večera uključeni)
  • 3 noćenja s doručkom u Hua Hin-u ili Pattayi (hotel 4*)
  • Usluge pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku

Nadoplate su za jednokrevetnu sobu (ukoliko odlučiš biti sam(a) u sobi, viza za Tajland, fakultativni izleti (ako želiš) , ulaznice za hramove i druge objekte, napojnice za lokalne vodiče i vozače, zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza.

 Koje su opcije plaćanja?

Opcije plaćanja su gotovina i kartice, na do 24 rate. No savjetujemo ti da se za detalje oko plaćanja obratiš direktno ekipi iz World Travelera na info@world-traveler.hr ili neki od telefona: besplatni info telefon: 0800 666 669, mobitel: +38599 200 22 30, telefon u uredu: +385 51 601 842.

Kako mogu rezervirati svoje mjesto na putovanju Tajland s Putoholičarima?

Najlakši način da rezerviraš svoje mjesto na putovanju Tajland s Putoholičarima je da se prijaviš putem sljedećeg linka: https://www.world-traveler.hr/tajland/putoholicari-prijava/

Nakon što pošalješ prijavu, javit će ti se ekipa iz Putničke agencije World Traveler odgovoriti na sva pitanja koja imaš, ugodno proćakulati o avanturi kakva te očekuje na putovanju Tajland s Putoholičarima, a tek onda potvrditi tvoju rezervaciju.

Ne zaboravi, za potvrdu rezervacije svog mjesta na ovom putovanju, potrebno je da uplatiš 30% akontacije prilikom same rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije polaska.

Do kad moram rezervirati svoje mjesto?

Kratko i jasno: što prije to bolje! ?

Broj putnika je ograničen, a grupa se brzo puni, pa požuri da ne ostaneš bez svog mjesta na nezaboravnoj tajlandskoj avanturi s Putoholičarima.

Vidimo se u Tajlandu na avanturi života! ?