Novi termini za zapošljavanje u Ryanairu – Zagreb i Zadar


Nakon uspješnih prošlotjednih dana zapošljavanja u Hrvatskoj, Ryanair je potvrdio da će njegov partner za zapošljavanje, Crewlink, održati još 2 dana otvorenih vrata u Zadru, tj. u subotu 5. ožujka i u ponedjeljak 7. ožujka.

U Zračnoj luci Zagreb u dvorani za dolaske, od 3. ožujka pa do ponedjeljka 14. ožujka, također će biti regrutacijski pult, gdje su dobrodošle prijave i pitanja, a svi potencijalni razgovori će se održati istog dana. Regrutacijski pult će biti otvoren svaki dan od 09:00 – 12:00 i od 14:00 – 18:00 sati.

Kako bi se podržao Ryanairov rekordni raspored letova za ljeto 2022., sa preko 70 ruta (uključujući 25 novih), Crewlink očekuje zapošljavanje više od 35 novog kabinskog osoblja. Stoga će se održati još 2 dana zapošljavanja u Hotelu Bastion (Trg tri bunara 1, 23000, Zadar ) ove subote, 5. ožujka te u ponedjeljak, 7. ožujka u dvije smijene: jedna u 10:00 i druga u 15:00 sati. Nakon toga će Crewlink također održati tečaj obuke, koji počinje u utorak, 15. ožujka 2022.

Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati danu zapošljavanja, možete se prijaviti na osobni razgovor putem web stranice: https://crewlink.info/3IOahK5

Andrew Swan iz Crewlinka izjavio je:

Nakon tako pozitivnog odaziva prošlotjednih dana zapošljavanja te visokog stupnja interesa koji okružuje mogućnosti u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, organizirali smo još više dana zapošljavanja kako bismo se osobno susreli sa zainteresiranim kandidatima i prenijeli jim uzbudljive i dinamične mogućnosti karijere dostupne unutar najveće europske Group Airline. Također nam je u zadovoljstvo olakšati i poboljšati mogućnosti zapošljavanja u zagrebačkoj zračnoj luci, gdje ćemo imati regrutacijski pult, a prijave su svakako dobrodošle.”

Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe, dodao je:

Prošlog tjedna smo bili toliko oduševljeni odazivom na naš dan otvorenih vrata, da smo vrlo uzbuđeni što možemo ponuditi još jednu priliku, da se pridružimo proširenim hrvatskim bazama Lauda Europe, gdje će Lauda Europe ovog ljeta upravljati sa šest A320. Tijekom sljedećih godina, Grupa Ryanair i Lauda Europe proširit će mogućnosti u Hrvatskoj, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i pogodnosti za karijeru”.

Neke od prednosti karijere u Grupi Ryanair uključuju:

  • Sveobuhvatni tečaj osposobljavanja kabinskog osoblja
  • Fleksibilni raspored 5 dana rada / 3 dana odmora
  • Istraživanje novih kultura i gradova tijekom slobodnih dana
  • Dnevnice tijekom treninga
  • Sigurnost rada za financijski stabilnu zračnu tvrtku
  • Rad sa kolegama iz različitih kulturnih sredina
  • Prodajni bonus koji nagrađuje vaš trud
  • Neograničene i visoko snižene cijene putovanja za osoblje
  • Avanturu života unutar naše mreže kabinskog osoblja