Nova ruta Rocky Mountaineer vlaka kroz prirodu Sjeverne Amerike


Putovanje kroz Rocky Mountains u Sjevernoj Americi nije samo putovanje od točke A do točke B. To je vožnja u kojoj ćete uživati u najboljim pogledima. Nova ruta vlaka osmišljena je kako bi putnicima pomogla u tome.

Naslovna fotka: Rocky Mountaineer/Facebook

Ova ruta vlakom dovodi putnike iz Denvera u Coloradu u Moab u državi Utah kroz Rocky Mountains i kultne prirodne lukove Utaha. Vlak će se zaustaviti jednu noć  u Glenwood Springsu u Coloradu.

Tvrtka Rocky Mountaineer poznata je po vlakovima sa staklenim kupolama i otvorenim platformama za gledanje te pruža spektakularan pogled na prirodu tijekom vožnje. Putovanje Rocky Mountaineerom kroz Kanadu, National Geographic proglasio je jednim od najboljih na svijetu. 

Photo: Rocky Mountaineer/Facebook

Predsjednik i izvršni direktor Rocky Mountaineer-a Steve Sammut rekao je u priopćenju za tisak, „Rad na pronalaženju nove rute traje već nekoliko godina. Morali smo pronaći posebno mjesto s istim značajkama koje imamo u zapadnoj Kanadi na rutama koje nude nevjerojatan krajolik, ikonične destinacije i mogućnost za cjelodnevno ili višednevno putovanje koje je najbolje doživjeti vlakom. ”

Dvodnevno putovanje započinje s cijenom od 1.250 američkih dolara po osobi, uključujući jednodnevni boravak u hotelu u Glenwood Springsu. Četrdeset polazaka planira se između 15. kolovoza 2021. i 23. listopada 2021.