Nova linija KLM-a: Zagreb – Amsterdam


Od sada za Amsterdam novom linijom iz Zagreba. Nizozemska aviokompanija KLM po prvi puta dolazi u Hrvatsku i to uvođenjem četiri leta tjedno iz Zagreba za Amsterdam.

Od 27. svibnja 2014. do 25. listopada 2014. KLM-ova podružnica Cityhopper uvodi četiri leta tjedno za Zagreb i to utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, zrakoplovom Fokker 70, koji raspolaže sa 80 sjedala.

Putnicima će biti na raspolaganju dva putnička razreda: European Business i Economy Class. Štoviše, putnici će moći uživati i u zoni Economy Comfort, koja nudi sjedala sa 10 centimetara dodatnog prostora za noge, dozvoljava dvostruko veće spuštanje naslona za leđa, te ima prioritet pri ulasku i izlasku iz zrakoplova.

Red letenja četiri puta tjedno je vremenski prilagođen, kako bi putnici optimalno mogli koristiti KLM-ovu mrežu od 160 odredišta širom Europe i svijeta, kao što su Buenos Aires, Manila i Nairobi, preko zračne luke Amsterdam – Schiphol. Kao jedna od lakših i izuzetno dobro strukturiranih zračnih luka u svijetu, Schiphol godinama uživa visoko povjerenje putnika. Jedinstveni jednoterminalski koncept zračne luke omogućava transfere sa leta na let cak i unutar 40-ak minuta.” – javlja KLM

KLM tjedni raspored letova od 27. svibnja 2014

Utorak, četvrtak, subota i nedjelja:

KL 1943 Amsterdam – Zagreb: 14:30-16:20

KL 1944 Zagreb – Amsterdam: 16:55-19:05

Rezervacije su moguće od danas na www.klm.com ili www.airfrance.hr, na telefon 01/4890 800, i u Air France KLM Poslovnici, Kršnjavoga 1, Zagreb.
Cijena povratne karte Zagreb – Amsterdam – Zagreb će se kretati već od 129 EUR po putniku, uključujući pristojbe zrakoplovne luke Zagreb.

Amsterdam