Nova linija iz Zagreba za Milano


Od 1. listopada svakodnevno možete putovati Arriva Expressom iz Zagreba za Italiju već od 240 kn/32€

Panturist kao dio grupe Arriva Deutsche Bahn, realizirao je novi projektpokrenuvši novu autobusnu liniju Zagreb – Ljubljana –  Milano pod brandom Arriva Express.

Od 1. listopada možete putovati Arriva Expressom u Italiju već od 240 kn/32€, a komfor u autobusu će zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijih putnika.  Osim što će spajati Zagreb s Ljubljanom i gradovima Italije, poput Mestre, Padove, Verone, Brescie i Milana ova linija će također omogućiti povezivanje istoka Slavonije s kulturnim i modnim centrom Italije.

Autobusna linija obilježena je visokim standardom te sigurnom i udobnom vožnjom. Udobnost je osigurana zahvaljujući klimatiziranim autobusima koji imaju utičnice za prijenosno računalo između sjedala, prostor za ručnu prtljagu, besplatan pristup internetu, ponudu pića  te mogućnost korištenja toaleta.

Linija Arriva Express će prometovati svakog dana, sedam dana u tjednu.  Putovanje će trajat 9 sati, a karte će biti dostupne na prodajnim mjestima, kao i putem web prodaje https://prodaja.panturist.hr

panturist

panturist2

Izvor: Panturist