Nominiraj svog Booking.com junaka i osvoji 25000€


Booking.com natjecanjem Booking Heroes slavi junake u ugostiteljstvu i predivna iskustva na putovanjima

Počelo je natjecanje Booking Heroes kojim se gostima nudi prilika da nominiraju svoje domaćine i osvoje 25.000 € koje mogu potrošiti na Booking.com-u

Booking.com, predvodnik u spajanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, najavio je održavanje trećeg natjecanja Booking Heroes, kojim svoje korisnike poziva da sa svijetom podijele priču o pružatelju smještaja koji je njihovo putovanje učinio nezaboravnim. Natjecanje Booking Heroes slavi izvanrednu gostoljubivost pružatelja smještaja koji svojim gostima nude više od samog kreveta za počinak. Kada podijele svoju priču, gosti imaju priliku osvojiti 25.000 € koje mogu potrošiti na Booking.com-u – za sebe i za svojeg Booking Junaka.

Kako bi nominirali svojeg Booking Junaka i sudjelovali u natjecanju, putnici Booking.com-a jednostavno trebaju do 25. studenog 2019. podijeliti svoju priču na Facebooku ili Instagramu te u nju uključiti sljedeće podatke:

  1. Gdje su boravili na svom Booking.com putovanju
  2. Ulogu svojeg Booking junaka u smještajnom objektu
  3. Kako je njihov Booking Junak nadmašio sva očekivanja
  4. Hashtag #BookingHero i #contest, a ako objavljuju na Instagramu, trebaju se pobrinuti da im je profil javan i da objavu označe s @bookingcom

Jedan izniman Booking Junak i gost koji ga je nominirao osvojit će po 25.000 € koje mogu potrošiti na Booking.com-u, a još dva gosta i junaci koje su nominirali osvojit će po 5000 €.

„U Booking.com-u znamo da je putovanje više od samog smještaja. Ljudi koje upoznate putem sastavan su dio stvaranja nezaboravnih iskustava,” Arjan Dijk, potpredsjednik i voditelj odjela za marketing u Booking.com-u, izjavio je: „Oduševljavaju me inspirativne priče koje gosti dijele u ovom natjecanju i neizmjerno sam ponosan na rad koji naši partneri ulažu kako bi svojim gostima pružili iznimna iskustva. Oni su ogledalo ugostiteljstva u njegovu najboljem obliku te jedva čekam vidjeti tko su naši idući Booking Junaci.”

Pogledajte predivne priče prikupljene u prošlogodišnjem natjecanju Booking Junaci:

  • Kad je Jim usred noći hitno prevezen u bolnicu, njegova supruga Kim nije znala što učiniti. No imali su sreću jer su Corrado i Angela, vlasnici smještaja s doručkom u kojem su boravili, prihvatili Kim kao dio obitelji i pobrinuli se da par ne mora sam proći kroz ove teške trenutke.
  • Noć prije vlastitog vjenčanja Charrisa odlučuje da za svoj poseban dan ipak želi nešto više. No bilo je prekasno da se išta promijeni, zar ne? Recepcionarke Faith i Ferister nisu se s time složile.
  • Emily i Fred odlaze na odmor u Novi Zeland i zabrinuti su da su pogriješili što su odveli svog sina u inozemstvo za njegov prvi Božić. No vlasnica apartmana Sarah pobrinula se da im to bude uistinu nezaboravan Božić.

Booking.com će primati nominacije na Facebooku i Instagramu do 25. studenog 2019. godine. Pobjednici će biti objavljeni početkom 2020. godine.

Za više informacija i sve uvjete i odredbe o natjecanju posjetite –> OVDJE