Nakon 30 godina KLM leti izravno za Dubrovnik


Počevši s 26.lipnjem KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika. Prvih tjedana ova ruta će prometovati subotom i nedjeljom, a od 5. srpnja 2021. svakodnevno do kraja vrhunca ljetne sezone, 29. kolovoza 2021. godine.

Red letenja bit će sljedeći:

  • KL 1803 polazit će iz Amsterdama u 10 :10 i stizati u Dubrovnik u 12:40.
  • KL 1804 polazit će iz Dubrovnika u 13 :30 i stizati u Amsterdam u 16:10.

Napomena: sva vremena su lokalna; raspored se može promijeniti i ovisi o ograničenjima putovanja.

Letovi će se odvijati pomoću zrakoplova Embraer 190 s 20 mjesta u poslovnoj klasi i 80 mjesta u ekonomskoj klasi.

KLM Royal Dutch Airlines je spreman ponovno prevesti svoje putnike na odgovoran i siguran način. KLM fleksibilno reagira na tržišne uvjete, a u smislu broja svjetskih odredišta obnovljeno je 90% mreže u odnosu  na razdoblje prije Covid 19. KLM postupno povećava  frekvencije, koliko je moguće brže, te koristi veće kapacitete za sva moguća odredišta.

KLM je nagrađen APEX Diamond Award Health Safety – nagradom iz područja zdravstvene sigurnosti. Ova nagrada je najviša moguća razina certificiranja za zrakoplovne tvrtke u području zdravlja i sigurnosti. KLM je druga europska zrakoplovna tvrtka koja je dobila  Diamond certifikat, nakon Virgin Atlantic-a. KLM je ove godine analizirao cjelokupno putovanje kupaca i postavio najviše moguće standarde kako bi svojim kupcima osigurao optimalno zdravlje i higijenu prije, za vrijeme i nakon putovanja. Ovaj, najviši status APEX-a, je važno jamstvo putnicima da sigurno lete zrakoplovom KLM-a na najvišoj mogućoj razini u svijetu.

KLM nudi nekoliko mogućnosti ponovnog rezerviranja i povrata novca, tako da svi koji žele planirati putovanje mogu to učiniti s povjerenjem i sigurnošću. Bez obzira na to je li otkazivanje potaknuto promjenama pravila ulaska na odredište, obiteljskim hitnim slučajevima ili jednostavno zbog promjene planova u zadnji trenutak, sve karte KLM-a mogu se rezervirati ili vratiti bez potrebe za pružanjem bilo kakvih dokumenata za opravdanje. Let se mora otkazati  prije polaska.