Najjeftiniji letovi iz Hrvatske – Aviokarte u jednom smjeru već od 7€


Donosimo vam trenutno najjeftinije aviokarte iz Hrvatske prema europskim destinacijama 

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

Iz Zadra

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi aviokarte u jednom smjeru iz Zadra prema europskim destinacijama već od 8€, povratne aviokarte možete kupiti već od 16€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Nova pravila Ryanaira o ručnoj prtljazi možeš vidjeti.  –> OVDJE

Aviokarte su u ograničenim količinama i brzo će se rasprodati:

Povratne aviokarte:

Beč 16€ –> Kupi OVDJE

Stuttgart 20€ –> Kupi OVDJE

Prag 25€ —> Kupi OVDJE

Eindhoven 27€ –> Kupi OVDJE

Stockholm 29€ –> Kupi OVDJE

Koln 30€ –> Kupi OVDJE

Nurnberg 30€ –> Kupi OVDJE

Marseille 30€ –> Kupi OVDJE

Brussels 35€ –> Kupi OVDJE

Londom 38€ –> Kupi OVDJE

Pariz (Beauvais) 39€ –> Kupi OVDJE

Toulouse 39€ –> Kupi OVDJE

Milano (Bergamo) 40€ –> Kupi OVDJE

Liverpool 45€ –> Kupi OVDJE

Iz Splita

Irska low cost kompanija Ryanair i Laudamotion trenutno nude aviokarte u jednom smjeru iz Splita za Sttuttgart već od 7€, povratne aviokarte možete kupiti već od 14€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Nova pravila Ryanaira o ručnoj prtljazi možeš vidjeti.  –> OVDJE

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Iz Rijeke

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nude aviokarte u jednom smjeru iz Rijeke za Frankfurt (Hahn) za  već od 20€, povratne aviokarte možete kupiti već od 20€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Nova pravila Ryanaira o ručnoj prtljazi možeš vidjeti.  –> OVDJE

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Iz Pule

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Pule za Frankfurth (Hahn) već o 18€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Pule za Berlin već o 26€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Pule za Brussels već o 26€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Iz Dubrovnika

Irska low cost kompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Dubrovnika za Beč već o 20€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga. Ako želiš dvije ručne prtljage potrebno je uplatiti priority boarding. 

Aviokarte možeš kupiti –> OVDJE

Iz Zagreba

Španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Vueling trenutno nudi povratne aviokarte iz Zagreba za Barcelonu već od 90€. U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg. Aviokarte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti–> OVDJE

  • Auto možete rentati –> OVDJE
  • Izračun troškova automobilom do zračnih luka možete vidjeti –> OVDJE
  • Hotelski smještaj možete rezervirati—> OVDJE 
  • Jeftiniji smještaj možete rezervirati preko stranice Airbnb – za popust od 35 dolara se morate registrirati preko sljedećeg linka –  LINK ZA POPUST