Najbolji gradovi za partijanje u Europi


Europa je dom nekim od najboljih klubova, barova i mjesta za partijanje na svijetu. Od velegradova do obalnih gradova, Europa ima mnogo gradova koji su poznati po svojoj živahnoj noćnoj sceni. Ovo su neki od najboljih europskih gradova za partijanje.

1.Berlin, Njemačka

Berlin je poznat po svojoj elektroničkoj glazbi i noćnom životu koji se proteže do ranih jutarnjih sati. Od podzemnih klubova do velikih klubova, Berlin ima nešto za svakoga. Najpoznatiji klub u gradu je Berghain, koji je poznat po svom strogoj politici ulaska, ali i nevjerojatnoj glazbi i atmosferi.

2.Amsterdam, Nizozemska

Amsterdam je grad koji je poznat po svojim kanalima i bogatoj kulturnoj baštini, ali također je poznat po svojoj živahnoj noćnoj sceni. U gradu se nalaze mnogi klubovi, barovi i kafići koji nude različite vrste glazbe. Jedno od najpopularnijih mjesta za pary je De School. Ovaj klub otvoren je 2016. godine u bivšoj tehničkoj školi i postao je vrlo popularan zbog svoje vrhunske akustike i raznolikog programa koji uključuje techno, house, disco, i druge stilove elektroničke glazbe. De School je poznat po svojim dugim partijima koje traju i do 24 sata.

3.Ibiza, Španjolska

Ibiza je poznata kao raj za partijanere i jedna od najpoznatijih destinacija za zabavu u Europi. Otok je poznat po svojim klubovima koji se nalaze na otvorenom i po najboljim svjetskim DJ-ima koji redovno dolaze nastupati. Ibiza je mjesto koje svake godine privlači veliki broj turista iz cijelog svijeta koji traže nezaboravan provod. Jedan od najikončnijih klubova na Ibizi svakako je Pacha Ibiza. Ovaj klub je osnovan 1973. godine i smatra se jednim od prvih klubova na Ibizi. Pacha je poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i dekadentnoj atmosferi. Nalazi se u srcu grada Ibize, a svojim posjetiteljima nudi razne glazbene žanrove kao što su house, techno, disco i mnogi drugi. Osim toga, Pacha je poznat po svom impresivnom light showu, koji dodatno podiže atmosferu na plesnom podiju. Pacha je također poznat po svojim posebnim tematskim noćima, koje privlače svjetski poznate DJ-e i poznate osobe iz cijelog svijeta.

4.London, Ujedinjeno Kraljevstvo

London ima jednu od najraznolikijih noćnih scena u Europi, s mnogim klubovima, barovima i kafićima koji nude različite vrste glazbe i zabave. Grad je poznat po svojim legendarnim klubovima poput Fabric i Ministry of Sound. Također, London ima i mnogo alternativnih klubova koji nude drugačiji stil glazbe i atmosferu.

5.Budimpešta, Mađarska

Budimpešta je grad koji se brzo razvija u smislu noćnog života i zabave. Grad ima mnogo klubova, barova i kafića koji nude različite vrste glazbe i zabave. Jedan od najpoznatijih klubova u gradu je Szimpla Kert, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu i atmosferi.

Foto by Okan Caliskan