NAJAVA: Travellounge – Idemo u Kolumbiju


“Idemo u Kolumbiju” 19.11. 19:00h  – Gacka 16, Zagreb

Travellounge te poziva na još jednu večer putopisnih druženja. Idemo u Kolumbiju!

I ovaj put pobrinuli smo se za drugačiju prezentaciju destinacije kroz originalne priče i iskustva onih koji su tamo bili.

Svoj doživljaj Kolumbije podijelit će s nama:

Putoholicari –  Iva & Branko
Ida Prester Peševski

Kolumbija skriva mnoge ljepote, zanimljive gradove, džunglu i karipske plaže. O ljepotama ove države i zašto bi se Kolumbija trebala naći na vašoj listi te kako je izgledalo njihovo putovanje, što su doživjeli i koje su nezaboravne avanture prošli na drugom kraju svijeta u Južnoj Americi, saznat ćemo na prvom jesenskom Travelloungeu.

Zašto je Kolumbija najbolja zemlja u kojoj je ikada bio reći će nam i Robert Dacesin – koji je napisao i kompletan vodič za Kolumbiju i putopisnu knjigu- tri mjeseca putovanja po Južnoj Americi.

“Kolumbija je sve popularnija destinacije. Dijelom popularnosti treba zahvaliti seriji „Narcos“ i poznatom liku kolumbijskom gangster, krijumčaru kokaina i vođi Medellinskog kartela, Pablu Escobaru. Najpoznatija komuna u Medellinu, Comuna 13 – nekada je bila mjesto kriminala, ubojstava, krvoprolića, a danas je mjesto glazbe, plesa, umjetnosti koje svakako treba posjetiti. Kolumbija je nekada bila najopasnije, a danas najšarenije mjesto, slažu se svi koji ju posjete.”

Svoje mjesto potrebno je rezervirati na način da se prijavite na stranici–> https://bit.ly/2WlfJfZ. Samo brzo jer su mjesta u ograničenim količinama.

Ulaz na ovaj Travellounge je BESPLATAN.Vidimo se 19.11. u Gackoj 16 u 19 sati!

Facebook Event