NAJAVA: Putuj i čini dobro: Tanzanija


PUTOPISNO PREDAVANJE – STA putovanja, Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb, srijeda 20.02.2018. u 18 sati  – Ulaz besplatan

Putovanje u Tanzaniju na krilima “KOLAJNE LJUBAVI” odvest će vas do nekih od najljepših prirodnih atrakcija u Africi; ne samo da ćete biti u mogućnosti baciti svoj pogled na prekrasne ravnice i divlje životinje u Serengetiju i veličanstveni Kilimandžaro, nego ćete biti očarani lokalnom kulturom i tradicijom te steći unutarnju perspektivu u istinski afrički duh i imati priliku slušati jedinstvenu afričku glazbu. A kada Vas ulovi želja za opuštanjem, otok Zanzibar će Vas opčiniti i omamiti svojim predivnim „bijelim“ plažama, beskrajnim morskim plavetnilom i mirisnim začinima. Savršen spoj kulture, hrane i prirodnih ljepota – na afrički način.

Putovati u Afriku kao volonter/ka udruge “Kolajna ljubavi” je savršen spoj ljubavi prema putovanjima i filantropije. Prilika da doživite Afriku na potpuno drugačiji način i otkrijete novi smisao putovanja. A na ovom humanitarnom predavanju moći ćete nabaviti i autentične afričke začine sa Zanzibara.

Srijeda, 20.02.2019., u 18 sati, a ulaz je, kao i uvijek, slobodan! ❤️