NAJAVA: Putovanje u najzatvoreniju državu na svijetu – Sjeverna Koreja


U sklopu festivala “Pinklecfest” 11.10.2019. u 19:30h pričamo o našem putovanju u Sjevernu Koreju

Ovaj puta kombinirali smo putovanje sa sportom i uputili se u najzatvoreniju i jednu od najmisterioznijih zemalja na svijetu. U Pyongyangu, glavnom gradu Sjeverne Koreje, održao se 30. međunarodni maraton, i tek 6. po redu od kako smiju sudjelovati i inozemni amaterski trkači. Kako izgleda putovanje u Sjevernu Koreju i kako je trčati na stadionu ispred 50 000 ljudi saznajte u petak u 19:30h – Križevci

Tko: Putoholičari (Iva Mihalic Krčmar i Branko Krčmar)

O čemu: Putovanje u najzatvoreniju državu na svijetu – Sjeverna Koreja

Datum: 11.10. 2019. (petak)

Vrijeme: 19:30h

Mjesto: Multimedijska dvorana Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci

Ulaz: Besplatan

Pinklecfest – Po uzoru na vršnjački Hrvatski putnički festival (Croatian Travel Festival) koji se održava u kasno proljeće, ovaj je križevački kulturno-avanturistički festival posvećen putovanjima smješten u listopad kako bi u jesenskom periodu u središnjem dijelu Hrvatske okupio zaljubljenike svih uzrasta u vožnje, letove, plovidbe i pješačenja te postao mjestom njihovog zajedničkog druženja, razmjene iskustava i zabave.

Festival se odvija s ciljem promicanja i širenja kulturne otvorenosti, tolerantnosti i duhovnog bogatstva, stečenog putovanjem i otkrivanjem nepoznatih krajeva. Osim dokumentarističkog pogleda na zemlje kojim se putuje, putopisi odišu i subjektivnim doživljajem putnika koji ih prezentira.

Program festivala možete vidjeti –> OVDJE