NAJAVA: Putopisno predavanje – Bali & Java


PUTOPISNO PREDAVANJE – Nomago Travel, Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb, srijeda 18.12.2019. u 18 sati – Ulaz besplatan

Za otok Bali kažu da je raj na zemlji zbog svoje egzotične prirode. Bali je toliko slikovit sa brojnim plantažama riže i kave, terasastim poljima, svježom hranom, živopisnim planinama, vulkanima i brojnim hramovima koji ostavljaju bez daha. U Ubudu, središtu Balija od kuda je najbolje krenuti u istraživanje ovog čarobnog otoka, možete pronaći i brojne joga centre koji nude satove joge i meditacije. Balinežani su uspjeli sačuvati svoju duhovnu i vjersku tradiciju koja se očituje na svakom koraku, unatoč brojnim turistima koji ga svakodnevno posjećuju.

Otok Bali nalazi se u Indoneziji, zemlji s oko 18 tisuća otoka i više od 260 milijuna stanovnika, u kojoj jednako žive hindusi, muslimani, budisti, katolici, pravoslavci…

Otok Java je jedan od najvećih otoka Indonezije u kojem se nalazi i gravni grad Jakarta. To je otok s najvećim brojem stanovnika od svih otoka na svijetu. (oko 130 milijuna stanovnika). Na njemu se nalaze najveći hinduistički hram Prambanan i najveći svjetski budistički hram Borobudur.

Dođi na besplatno predavanje 18.12.2019. i saznaj nešto više o ova dva čarobna otoka te kako samostalno organizirati i istražiti njihovu nestvarnu ljepotu.

Dragica Kopjar