NAJAVA: Putopisno predavanje: Bali-iskustva i savjeti


STA putovanja, Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb, srijeda 06.12.2017. u 18 sati  – Ulaz besplatan

O indonezijskom otoku Baliju zadnjih se dana puno priča upravo radi erupcije jednog od njegova dva aktivna vulkana. Lara je provela je tamo ovo ljeto 2 mjeseca te se i sama jedva vratila; koliko zbog vulkana, toliko jer joj se jednostavno nije dalo nazad. 

Bali je jedna od najpoznatijih svjetskih turističkih destinacija te iako je Indonezija najveća otočna država s preko 18.000 otoka, Bali je poznatiji čak od cijele zemlje. 

Zašto je tako te što je to posebno u “Otoku Bogova”, kroz ovo putopisno predavanje, pokušati će nam objasniti i dočarati Lara. Pričati će nam kako se i na najpoznatijoj turističkoj destinaciji može imati autentično iskustvo te kako izbjeći tipične turističke zamke koje čekaju na otoku. Biti će tu riječi i o tome kako samostalno organizirati putovanje te proći što jeftinije.

U posljednjih 6 godina Lara je živjela, radila i studirala u različitim zemljama. Putopisne priče i savjete dijeli i na svome blogu Curious Journeylist gdje kroz vlastita iskustva želi razbiti mit da je za putovanja potrebno puno novaca. Sebe opisuje kao lijenim putnikom jer kad negdje dođe, tamo i ostane. Neko vrijeme. Kaže da zemlje voli i upoznati, a ne samo posjetiti. Ako želite da vas upozna s Balijem te ukoliko i sami planirate put, ne propustite ovo predavanje.