NAJAVA: Put oko svijeta za 30 dana by Putoholičari


Od 15. do 17. 3. posjetite u Areni Zagreb međunarodni sajam turizma – Place2go. Kroz cijelu subotu i nedjelju možete uživati u putopisnim predavanjima i raznim panelima.

U subotu s početkom u 17:00 sati ispričati ćemo vam kako smo napravili Put oko svijeta za 30 dana – Južna Koreja, Japan, SAD, Meksiko (Highway 1, San Francisco, San Diego, nacionalni parkovi, Havaji…).U nedjelju u 17:00h sudjelujemo u panelu o Sjevernoj Makedoniji.

Osim predavanja, fotografija i videea, na predavanje donosimo još nešto!

Lepi Dečki u dvije godine otputovali su na sve krajeve svijeta. Kao i mi i oni dolaze iz Međimurja, a objedinjuju dvije stvari, želju za putovanjem i svijet u čaši. Kombinacijom okusa, sastojaka i priča sa svih krajeva svijeta, od Indije, do SAD-a, preko Engleske do Belgije i Slovenije, Lepi Dečki craft su pivovara koja je i domaća, ali i svjetska.

Superjunaci, prijatelji i ideje koje promoviraju u kratkom su roku postale omiljene među Međimurcima, ali i prijateljima ovog hrvatskog kraja pa smo odlučili vam pokazati o čemu je tu riječ. Dakle, zahvaljujući Lepi Dečki Brewery, sa sobom na Place2Go donosimo Međimursko pivo. Dok ćete slušati kako smo putovali po svijetu pobrinuli smo se da ne dehidrirate. 

Vidimo se u Areni! Ulaz je besplatan, a i Međimursko pivo tokom našeg predavanja 😉

Prijavi se na event -> OVDJE