NAJAVA: Prvi World Traveler’s Bar: Pričamo o putovanju u Sjevernu Koreju


Prvi put u Rijeci, imat ćemo priliku družiti se na seriji putopisnih evenata pod nazivom: World Traveler’s Bar. Vidimo se u utorak 26.11. u 19:00h

U World Traveler’s Baru se okupljaju svi Putoholičari i oni koji su na dobrom putu da to postanu, jednom mjesečno i uvijek na drugoj lokaciji (jer nas mjesto ne drži ?), priča se o putovanjima o kojima sanjamo, saznajemo o novim destinacijama, upijamo priče iskusnih svjetskih putnika i na trenutak se iz Rijeke selimo u neku daleku, drugačiju zemlju.

Prvi World Traveler’s Bar bit će na već svima poznatoj lokaciji, u Three Monkeys baru.

Donosimo priče iz jedne od najzatvorenijih i najmisterioznijih zemalja na svijetu – Sjeverne Koreje. Saznat ćemo kako izgleda boraviti u zemlji u kojoj je Biblija i religija zabranjena, a marihuana dozvoljena, što to morate znati ukoliko se poželite fotografirati uz jedan od bezbroj spomenika velikog vođe Kim Jong Una i biste li imali pravo na auto da živite u Sjevernoj Koreji.

Kako smo spojili ljubav prema putovanjima s ljubavlju prema sportu i u Pjongjangu trčali pred 50.000 odlično sinkroniziranih navijača – kadrovi od kojih ćete se sigurno naježiti.

?Ulaz je slobodan, ponesite puno dobre volje i poneko dobro pitanje, putovnica vam ovoga puta ne treba. Iako, sigurni smo kako ćete nakon predavanja vrlo brzo poželjeti imati ju u ruci na putu prema nekoj od azijskih destinacija. ?

?Osigurajte svoje mjesto i prijavite se putem linka: http://bit.ly/2qMp052

Dođite na putopisno druženje u Three Monkeys Bar, u utorak 26.11.,u 19 sati!

Facebook Event