NAJAVA: HomeExchange u Splitu – Mijenjaj kuću, putuj svijetom!


Chillton bar Split, Jadranska 1, Split u 19:00h

Prilikom svakog ozbiljnijeg planiranja putovanja pitanje smještaja igra važnu ulogu. Može li se putovati po svijetu bez troškova za smještaj? Može!

U čemu je kvaka?
Ako bi pristali svoju kuću, stan ili vikendicu ponuditi u zamjenu za besplatan smještaj u nekoj od preko 150 zemalja onda je ovo pravo događanje za saznati kako to funkcionira i to baš od onih koji u tom sustavu razmjene imaju dosta iskustva.

homeexchange.com svjetski je portal koji u ponudi ima preko 65.000 nekretnina s kojima možete vaš dom ili vikendicu zamijeniti na određeni vremenski period- vikend, tjedan ili dva ili čak mjesec dana, stvar je dogovora. U Hrvatskoj je trenutno skoro 400 nekretnina na popisu za zamjenu, ali na tisuće je onih koji žele doći k nama, dakle potencijala itekako imamo. Osim što vi primate upite da netko dođe k vama, vi također šaljete upite onima koji imaju nekretnine tamo gdje vi želite ići. Nekada će tako zamjena biti u isto vrijeme, a nekada u različito, sve je stvar dogovora.

Bilo da ste student koji želi ići van naučiti jezik ili tražite smještaj za vrijeme neke konferencije, iznajmljivač ste koji želi popuniti svoj smještaj i onda kada nije top sezona? Vidimo se u utorak u 19 sati kada će svoje priče o preko 15 zamjena po svijetu s vama podijeliti Rujana i Dina.

Facebook event

Pročitajte više:

HomeExchange – TOP 5 razloga za razmjenu

HomeExchange – zamjenom doma do destinacija snova