Nagradni natječaj: Mindful adventure


Probudite se uz zvukove šume, slatke mirise velebitskih biljaka i povjetarca s mora, gazite bosonogi po travi, promatrajte zvjezdano nebo noću, družite se uz logorsku vatru, prepustite se i dotaknite svoju iskonsku prirodu.

Vrlo često nas svakodnevica, rutina, obaveze i misli o tome što moramo, odvedu daleko od naše biti. Sva pažnja bude usmjerena na obavljanje zadataka, planova i dnevnih rutina i onda dođemo u stanje da smo izvan sebe. Nedostaje prostor da osjetimo sebe, da se povežemo sa sobom, da budemo u miru i djelujemo iz svog centra.

Ovaj program je posvećen svjesnosti, povratku prirodi, povratku sebi i svjesnosti da je život avantura duha, a ne puko preživljavanje. Nedostaje prostor da osjetimo sebe, da se povežemo sa sobom, da budemo u miru i djelujemo iz svog centra. Kada djelujemo iz svog centra onda donosimo dobre odluke koje rade za naše najviše dobro! To je svjesno življenje. U njemu više nismo žrtve okolnosti već bića koja imaju moć, jer smo svjesni da svijet koji doživljavamo prvenstveno ovisi o našem pogledu na svijet i našem djelovanju. Ovaj program Vam omogućuje Solar Spirit, a zajedno s njima mi ćemo vam omogućiti da netko od vas ode tamo potpuno besplatno.

PROGRAM:

  • Prostor da dublje upoznate sebe i svoje istinske potrebe
  • Osjećaj unutarnjeg mira i jasnoće
  • Unutarnju snagu i visoku razinu energije
  • Jasniji osjećaj za ono što istinski želite i u kojem smjeru se želite kretati
  • Razumijevanje što je intuicija i kako ju koristiti
  • Otpuštanje ograničavajućih obrazaca koji Vas sprečavaju da živite svoj puni potencijal
  • Podršku na putu prema unutarnjoj istini
  • Uživanje u prirodi i druženju
  • Puno živosti i radosti
  • Srce koje počinje slobodno „disati“
  • Avanturu koje ćete se sjećati

Dnevni program

08.15-09.00h Multidimenzionalni fitness; vježbe za duh i tijelo.
09.00-10.00h DORUČAK
10.00-13.00h Intenziv (procesi, yoga, ples, relaksacija, meditacija, vježbe za razvoj intuicije, svjesno planinarenje, razgovori…).
13.30-14.30h RUČAK
14.30-21.00h Slobodno vrijeme za odmaranje, razgovore, odlazak na more (Karlobag), šetnje kroz šumu, druženje i sve kreativno što se pojavi kao impuls.
20.00-21.00h VEČERA
21.30h… Vođena meditacija/relaksacija/druženje uz logorsku vatru

Kamp Velebit nalazi se u dolini okruženoj predivnim planinama u Baškim Oštarijama. Boravit ćete u netaknutoj prirodi i savršenoj kombinaciji mediteranske i kontinentalne klime. 

NAGRADNI NATJEČAJ

Na facebooku ispod ovog članka napišete nam zašto je baš vama ili nekom tvom frendu (tagiraj ga) ovo potrebno, zašto morate pobjeći od svakodnevice, dnevnih rutina, stresa..
Uz pomoć ekipe iz Solar Spirit odabrati ćemo jednog od vas koji će osvojiti tjedan dana programa Mindful Adventure by Solar Spirit i 6 noćenja u kampu Velebit. Igramo se do petka 14.06.2019. kada ćemo objaviti sretnog dobitnika 

Nagradu je dobila: Samanta Grizila

Termin putovanja je 13.07. – 20.07.

Fotogalerija od prošle godine:

Foto: Siniša Plevnik