Kampiranje u vinskim bačvama s polupansionom 484kn po osobi


Kampiranje u vinskim bačvama s polupansionom uz korištenje bazena, sauna, uživanje u termalnoj kupki i masaža za 484 kn po osobi. Ponuda je bazirana ako putuju dvije osobe. Ukupna cijena za dvije osobe je 984 kn

Ponuda uključuje:
– 2 noćenja za 2 osobe u „vinskoj bačvi“ u Glamping Vinskom selu u sklopu Termi Ptuj
– 2 x bogati doručak i večera u jednom od restorana
– ulaz 2x dnevno u unutarnje bazene Termalnog parka Termi Ptuj (udaljen 200 m)
– na dan dolaska kupanje od 11h
– cjelodnevno kupanje na dan odlaska
– ulaz na vanjske bazene – termalnu rivieru (ovisno o vremenskim uvjetima)
– 2 x dnevno ulaz u saune u Termalnom parku ( turska, finska –posebnost – sauna u panonskoj kući i bačvi)
– 1 x rimska masaža po osobi u Wellness centru Valens Augusta

KUPI PONUDU —> OVDJE

Glamping u vinskim bačvama, Terme Ptuj**** 

Trebate odmor jer vam je dosta posla, užurbanosti, prometa, betona, zgrada i svakodnevice? Volite osjetiti unutarnji mir? Glamping je idealna opcija za vas, pogotovo ako u sebi imate imalo avanturističkog duha i ne volite biti zatvoreni u 4 zida. U glampingu kampu “Vinske Bačve” to ne možete ni teoretski biti, jer ćete, vjerovali ili ne, biti smješteni u bačvu. Nećete se morati boriti sa šipkama šatora, zabijanjem klinova niti potragom za idealnim mjestom za vreću za spavanje. 

Glamping je novi, sve popularniji način turističkog smještaja. To je spoj glamura i kampiranja, luksuza i udobnosti, s visokim stupnjem privatnosti i jednostavnim, nenapadnim dodirom prirode. 

Terme Ptuj u Vinskom selu nude posebno iskustvo boravka u velikim vinskim bačvama koje pružaju gotovo svu udobnost hotelske sobe na otvorenom. U skladu s bogatom vinskom tradicijom ptujskog vinarstva, devet je bačvi prerađeno s namjenom da se ponudi izvorni turistički doživljaj. 

Bačve imaju sanitarni kompleks WC-om, tuševima i prostorom za pranje posuđa (u okviru kampa). U bačvi je na raspolaganju električni priključak, a pokrivene su i bežičnim internetom. 

U osam je bačvi je moguće spavati, a u devetoj je uređena sauna. Pod autohtonom vinovom lozom Vinskoga sela, organiziraju se i događaji povezani s lokalnim vinogradarskim i rimskim tradicijama. 

Terme Ptuj su ogroman vodeni park koji vam nudi obilje zabave i adrenalina. S vanjskim i unutarnjim bazenima, velikim i uzbudljivim toboganima, sporom rijekom i bazenom s valovima, jedan je od glavnih razloga zbog kojih je u Termama Ptuj uistinu svjetski.

Starorimski obojen Termalni park Terma Ptuj zajedno s unutarnjim i vanjskim kupalištem obuhvaća oko 4.200 m2 vodenih površina. Ukupno je na raspolaganju šest vanjskih i šest unutarnjih bazena, a kupališna ponuda uključuje i svijet sauna u unutarnjem dijelu termalnog parka.

Unutarnji dio kupališta raspolaže sa šest bazena. Najmlađima je na raspolaganju dječji bazen, a hrabri se mogu okušati na zimskom toboganu. Nešto izoliranije su podvodne masaže u dva whirlpoola i terapijski bazen.

Fotogalerija: