Isprobajte najduži zip-line u Europi – 199kn


[ADRENALINSKI DAN] Doživi avanturu života uz najduži zipline spust u Europi brzine do 120 km/h, penjanje na umjetnu stijenu, disc golf i najam bicikla

UPDATE: PONUDA VIŠE NIJE DOSTUPNA – SVI KUPONI SU SE RASPRODALI

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

 Pisali smo već kako je Hrvatska dobila najduži zip-line u Europi gdje se može dostići brzina od 100 km/h pa evo jedne ponude gdje možete ispobati ovaj zip line

Ako žudite za uzbuđenjem, za nečim novim, neočekivanim i ekstremnim – došli ste na pravo mjesto! Priuštite si nezaboravnu adrenalinsku pustolovinu u Sportsko rekreativnom centru Bijeli Vrh!

  • Ponuda uključuje:
    – adrenalinski dan za 1 osobu u Sportsko rekreativnom centru Bijeli Vrh:
    – spust ziplineom Pazi Medo uz uključenu snimku GoPro kamerom
    – 45 minuta penjanje na umjetnu stijenu s instruktorom uz uključenu opremu
    – korištenje terena za disc golf (1h koliko traje igra)
    – najam bicikla u trajanju 4h

KUPI PONUDU —> OVDJE

Zipline Pazi Medo

Jeste li ikada sanjali da letite? Sjećate li se osjećaja potpune slobode i uzbuđenja koje ste tada doživjeli? 

Na snove se ne može utjecati, ali postoji sličan doživljaj – zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h, i tako proputujete gotovo dva kilometara s pogledom na krajolik prekrasne Like.

Izgradnja i projektiranje Zip Line-a Pazi medo je bila pravi izazov. Ukupna dužina čeličnog užeta je 1700 m i to ga čini najdužim zip lineom u Europi. Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h , ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. 

Dolazna platforma ziplinea ne služi samo kao sletište, ona je i prekrasan vidikovac s pogledom na 3 doline u okolici. Na njoj možete popiti piće i opustiti se uz prekrasne vidike nakon leta.