Isprobaj jedan od najdužih zip-lina u Europi – Cijena već od 139kn


Kažu da kada u snovima letite to znači da se nalazite na vrhu situacije i predstavlja osobni osjećaj kontrole i moći…Na snove ne možemo utjecati ali zato ovdje imate doživljaj koji je najsličniji snovima o letenju. I koga ćete nagovoriti da vas vodi na ovaj ziplajn?

zipline za odrasle za 249 kn
zipline za djecu do 14 godina za 139 kn

Jeste li ikada sanjali da letite? Sjećate li se osjećaja potpune slobode i uzbuđenja koje ste tada doživjeli? 

Na snove se ne može utjecati, ali postoji sličan doživljaj – zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h, i tako proputujete gotovo dva kilometara s pogledom na krajolik prekrasne Like.

Izgradnja i projektiranje Zip Line-a Pazi medo je bila pravi izazov. Ukupna dužina čeličnog užeta je 1700 m i to ga čini jednim od najdužih zip lajnova u Europi. Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h , ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. 

Dolazna platforma ziplinea ne služi samo kao sletište, ona je i prekrasan vidikovac s pogledom na 3 doline u okolici. Na njoj možete popiti piće i opustiti se uz prekrasne vidike nakon leta.

KUPI PONUDU –> OVDJE

Ponuda uključuje:

– spust ziplineom duljine 1,7 km uz uključenu snimku GoPro kamerom za 1 osobu u Zip line Pazi Medo

– zipline za odrasle za 249 kn
– zipline za djecu do 14 godina za 139 kn

Rok iskoristivosti: 1.8.2021.

Za snimku GoPro kamerom potrebno je ponijeti svoj USB, memorijsku karticu, SD karticu ili osloboditi memoriju mobitela na koji će vam snimka biti prebačena